[Voci online] Bianca Oanea: Online-ul meu e legat de oameni. Sunt vreo 10 milioane de conturi de Facebook în România, suntem toți aici

[Voci online] Bianca Oanea: Online-ul meu e legat de oameni. Sunt vreo 10 milioane de conturi de Facebook în România, suntem toți aici

Există vreo 10 milioane de conturi de Facebook în România, iar unul este al Biancăi Oanea, fost om de presă, actualmente unul de comunicare și o voce cunoscută în online. A ajuns pe internet când a început viața în căminul studențesc, iar pe Google a descoperit că poate da ”căutare” după un cuvânt anume, odată cu angajarea la Evenimentul Zilei.

Cu anii de experiență și înțelegerea de acum, zice că este responsabilitatea fiecăruia să nu tacă, dacă are ceva important de spus, cu riscul de a nu fi plăcut.

”Ani de zile m-a pasionat sănătatea, în ultimii ani am fost mai atentă la inegalități și am mai învățat despre ele, mă animă tot felul de personaje caricaturale sau care merită caricaturizate. De cele mai multe ori postez prima glumiță care mi-a trecut prin cap după o declarație. Alteori intru pe site-ul unei institutii, verific documente, caut declaratii, sun un prieten, depinde cât de relevant sau important mi se pare un subiect. Mă provoacă nedreptatea.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related