Ce mai înseamnă să fii uman

Ce mai înseamnă să fii uman

”Oamenii nu pot suporta o viata fara sens”. Sunt cuvintele lui Carl Jung din cadrul unui interviu acordat pentru BBC, ce sta la baza documentarului Anima, produs de Studioset Production in urma unei intalniri cu regizorul Nico Meyer-Brenkhof, la Cannes Lions. Alexandra Sararu, producatoarea filmului, ne spune mai multe despre tema proiectului:

”Hranirea acestui “nevoia unui sens in viata” presupune cercetare si auto-cunoastere - “lucruri” care si-au modificat din insemnatate si contur odata cu contextul actual. Rapiditatea dezvoltarii tehnologice, laolalta cu multe alte lucruri la care suntem martori zilnic, schimba de multe ori perceptia asupra a ceea ce inseamna sa fii ‘’uman’’, ‘’viu’’.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related