PR Forward are cheia spre cariera ta în Comunicare

PR Forward are cheia spre cariera ta în Comunicare

PRIME România te invită la lansarea numărului 12 al revistei PR Forward, cu titlul „Comunicarea este cheia.” Aceasta va avea loc miercuri, 16 septembrie, ora 18:00, pe Google Meet și va aduce împreună specialiști și pasionați din domeniul Comunicării.

În cadrul evenimentului online vei asculta experiențele profesionale și vei interacționa cu speakeri precum Mihaela Raluca Tudor, fondatoarea Tudor Communication, Larisa Bălan, Community Manager la Neversea și Untold, Iuliana Bălan, PR la Muzeul Țăranului Român. De asemenea, la eveniment vor participa și persoane cunoscute în Social Media, precum Ioana Puiu, Content Creator și Radu Constantin, vlogger și actor. Împărtășește-ți curiozitățile pe parcursul celor două sesiuni de Q&A, iar fiecare speaker va premia cea mai bună întrebare cu o carte, oferită de partenerii noștri de la Editura Publica.

 

Cum te înscrii?

Participarea la evenimentul de lansare al revistei PR Forward 12 se face prin completarea formularului, până la data de 15 septembrie 2020, ora 21:00.

 

PR Forward Nr. 12

Revista PR Forward înglobează evenimente, campanii, oameni și idei de impact ale ultimului an, într-o poveste atrăgătoare pentru studenți și pentru pasionații de Comunicare. Conceptul ediției din 2020 - „Comunicarea este cheia”- reprezintă o introducere în vastul domeniu și îți propune să descoperi parcursul unei cariere de succes în Advertising, PR și Marketing.

Descoperă cele mai surprinzătoare și îndrăznețe campanii din ultimul an, în numărul 12 al revistei PR Forward, dar și ce se întâmplă behind the scenes în agențiile de PR, de la Mihaela Tudor. Află ce presupune să fii Content Creator de la Ioana Puiu și descoperă secretele unui blog de succes de la Cristian Șimonca - cunoscut drept Otravă. Larisa Bălan îți povestește despre experiența ei profesională de Community Manager la Neversea și Untold, Iuliana Bălan îți dezvăluie tainele lumii culturii, văzute din perspectiva de PR la Muzeul Țăranului Român, Sebastian Coțofană te introduce în lumea vlogging-ului, iar Radu Constantin îți povestește despre experiența de actor, vlogger și creator al serialului „Școala Invers.”

         

PRIME România este prima asociație studențească de Relații Publice și Comunicare din țară. Experiența PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită și 23 ani de evenimente realizate de studenți pentru studenții pasionați de Comunicare.

Sponsori: Editura Publica
Parteneri Media: IQads, IQool, PRwave, Știri ONG, Advertising 4U, Re-start.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related