PR Forward Nr. 13 - Comunicarea este o artă

PR Forward Nr. 13 - Comunicarea este o artă

PRIME România are plăcerea de a te invita la lansarea ediției cu numărul 13 a revistei PR Forward, cu titlul „Muzeul Comunicării”. Lansarea are loc la data de 18 martie 2021, ora 18:00, pe platforma Google Meet, aducându-i împreună atât pe specialiștii, cât și pe pasionații din domeniul Comunicării.

Evenimentul online îți va da ocazia să asculți experiențe profesionale și să  interacționezi cu speakeri precum Mihaela Lemnaru, Ionuț Sava, Alina Greavu (Aluziva) și Robert Katai, oameni cunoscuți atât în domeniul PR-ului, cât și în Social Media. De asemenea, curiozitățile tale își pot găsi răspunsul în sesiunile de Q&A, speakerii având plăcerea de a răspunde tuturor întrebărilor din domeniu.

Înscrie-te gratuit până la finalul zilei de luni, 15.03.2021.

 

PR Forward Nr. 13

Revista PR Forward aduce împreună numeroase elemente, precum campanii, evenimente, oameni și idei de impact din ultimul an, sub o formulă atrăgătoare studenților și pasionaților de Comunicare. Conceptul ediției din 2021 - „Muzeul Comunicării” - îți va face cunoștință cu acest domeniu și îți va deschide o nouă perspectivă asupra parcursului unei cariere de succes în Advertising, PR și Marketing.

Profită de ocazia de a descoperi cele mai inedite campanii din ultimul an, în numărul 13 al revistei PR Forward, care se lansează pe 18 martie 2021. În cadrul celor opt rubrici, vei putea vedea atât interviurile celor menționați mai sus, cât și studii de caz ale unor evenimente și campanii de succes din domeniul Comunicării.

Sponsori: Caricatura-Ta, Leonidas, Ruvix.
Parteneri Media: Advertising 4U, AGERPRES, IQads, PRwave, Știri ONG.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related