[Voci online] Oana Marinescu: Nu mă deranjează să scriu contra curentului, aducând argumente. Cred că e de datoria mea să o fac

[Voci online] Oana Marinescu: Nu mă deranjează să scriu contra curentului, aducând argumente. Cred că e de datoria mea să o fac

Este o figură sobră și o voce cunoscută online, unde scrie, cu rigoarea unui om de comunicare experimentat, despre subiecte de actualitate și susține diverse cauze. Nouă ne place de ea și atunci când pune poze din traseele montane, pe care le face cu fiul său și cu Sammy, câinele lor.

Oana Marinescu spune că profilul ei personal de Facebook nu este rezultatul vreunei operațiuni elaborate de construcție a unei imagini, ci o fereastră înspre viața, preocupările și proiectele sale.

”Există o problemă în online, care vine din uniformizarea rapidă a luărilor de poziție. Cred că, în această perioadă în care online-ul este atât de puternic, să te exprimi în spațiul virtual fără să cedezi presiunii celorlalți și fără să cauți validarea like-urilor, rămânând totodată fidel valorilor tale, este o expresie a libertății individuale.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related