Expoziții dezvoltate de George și One Night Gallery, de vizitat până pe 20 septembrie la Art Safari

Expoziții dezvoltate de George și One Night Gallery, de vizitat până pe 20 septembrie la Art Safari

One Night Gallery, prima galerie de new media art din România, curatoriază la ediția din 2020 a Art Safari, două colecții de artă comisionate de George. Primul banking inteligent. și prezintă instalația de inteligență artificială Neural Mirror, oferind astfel unui brand comercial care susține arta și tehnologia ocazia de a aduce activări memorabile în fața publicului.

 

A New Now - șase artiști români au ilustrat, prin lucrările lor, “Noul acum” pe care îl trăim

Artiștii Mircea Popescu, Kitra, Alina Marinescu, Diana Barbu, Mara Nicolae și Filip Robert au acceptat provocarea lansată de George de a reinterpreta conceptul de “new now”, fiecare în propriul stil artistic. Cu transpuneri abstracte și geometrice sau parcă rupte din benzile desenate și cărțile de colorant, lucrările au abordat teme ca acceptarea, conexiunea dintre trecut și prezent, reziliența și reinventarea, entertainmentul domestic și distanțarea care creează frecvent și distanță între oameni, reiterând, cum, în schimbarea recentă de paradigmă, oamenii s-au refugiat și și-au găsit sens și putere în artă.

 

Însemne comerciale reinventate

Printre artiștii care au reinterpretat logoul brandului comercial George și i-au dus povestea mai departe în cadrul unei expoziții curatoriate de One Night Gallery se numără ilustratorii și animatorii români Bianca Dumitrașcu, Kitră, Livia Fălcaru, Alina Bohoru, Raluca Băraru, Pren, Alina Marinescu și Diana Barbu. Astfel, fiecare dintre ei a primit provocarea lansată de a traspune organic în stilul lor logo-ul George, accesibilizându-l și transformând astfel expoziția într-un loc de joacă al brandului.

 

Experiențe ce depășesc cadrul artistic convențional

Cu ajutorul instalației Neural Mirror, concepută prin folosirea rețelelor neuronale și a unui sistem de învățare aprofundată și prezentată la Art Safari de George. Primul banking inteligent. publicul poate experimenta un transfer de stil artistic în timp real. Sistemul analizează lucrările artiștilor, învață și extrage trăsăturile acestora, pornind de la texturi, culori, forme sau alte elemente de compoziție, iar la finalul procesului de învățare, folosește aceste elemente prelucrate anterior de IA pentru a genera noi imagini și filmări.

În timp ce își fac fotografii și se filmează în fața instalației interactive, vizitatorii sunt transpuși stilistic în universul imaginat de artiști.

Expozițiile pot fi vizitate în spațiul Victoria Tower, din cadrul Art Safari, până pe 27 septembrie, iar biletele sunt disponibile pe iabilet.

Totodată, etajul 3 de artă contemporană poate fi vizitat și virtual.

Parteneri Media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, Institutul Cultural Român, DOR, IQads, The Institute, Cartierul Creativ, Modernism, Revista Biz, Agerpres, Zeppelin, Designist, Feeder.ro și BlitzTv.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related