The Mansion Advertising și Parmafood au lansat brandul Old El Paso în România

The Mansion Advertising și Parmafood au lansat brandul Old El Paso în România

The Masion Advertising semnează campania prin care brandul de mâncare mexicană, Old El Paso, comunică pentru prima dată în România. Campania se desfășoară în principalele hipermarketuri și supermarketuri din țară și este susținută prin POSM și leafleting.

Mesajul campaniei este preluat din campania globală. “Make some noise” ne vorbește despre bucuria de a împărți cu cei dragi mâncarea mexicană autentică. Despre atmosfera de la mesele delicioase din familie.

Lansarea Old El Paso în acest moment delicat pentru piață a fost o decizie strategică bazată pe performanțele categoriei. Vânzările de produse și mâncare mexicană au înregistrat creșteri de 7% înainte de debutul pandemiei și creșteri de 11% în lunile următoare.

"Orice criză oferă și oportunități. Am dorit să profităm de acest moment de creștere datorat schimbării obiceiurilor de consum. Cu toții am început să gătim mai mult acasă și să căutăm produse care se pot pregăti ușor, dar care, ne oferă calitatea pe care o întâlneam în restaurante. Iar Old El Paso despre asta este. O sărbătoare a aromelor de care să te bucuri alături de familie.", Victor Pantea (Managing Partner The Mansion Advertising).

"Ne bucurăm să aducem pe mesele românilor o parte din spectaculoasa bucătărie mexicană. Prin produsele Old El Paso deschidem o poartă a gustului și aromelor către o fiesta culinară.", Ioana Savu (Brand Manager Parmafood).

Old El Paso este un brand cu tradiție ce a luat naștere în 1938. Portofoliul său de produse cuprinde tortillas, sosuri, condimente, chips&dips, kituri pentru cină și multe altele.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related