Portret de Instagrammer, by World of Instagram

Portret de Instagrammer, by World of Instagram

Poze, Stories, IGTV si multa creativitate, toate isi gasesc locul sub umbrela uneia dintre cele mai indragite retele sociale – I N S T A G R A M.

Se fac 10 ani de cand milioane de utilizatori din toata lumea isi gasesc inspiratia atunci cand dau scroll feed-ul de Instagram. Pe 6 octombrie Instagram implineste 10 ani, iar comunitatea de instagrammeri World of Instagram & pasionatii de continut creativ sarbatoresc!

Pe 6,7 si 8 octombrie World of Instagram organizeaza un proiect special - Portret de Instagrammer, impreuna cu fotograful Cristian Sutu, initiator Foto Union, in cadrul mall-ului Mega Mall Bucuresti! Un decor colorat si instagramabil asteapta pasionatii de Instagram sa intre in povestea Instagram si sa realizeze un Portret adaptat anului 2020!

Doritorii sunt asteptati timp de 3 zile, intre orele 17.00 - 21.00, la parterul Mega Mall, in baza programarii in prealabil si respectand toate conditiile impuse de situatia actuala. O super experienta fotografica, de care instagrammerii se pot bucura, alaturi de celelalte surprize pregatite impreuna cu partenerii evenimentului :).

Portret de Instagrammer este posibil datorita partenerilor Lidl Romania, Gerovital, Ruvix si Mega Mall Bucuresti!

Un decor instagramabil, o experienta fotografica unica, seturi de masti cu mesaje creative, toate sunt pregatite special pentru cei care trec pragul mall-ului in perioada 6,7 si 8 octombrie.

Profilul de Instagram merita un upgrade, iar locul potrivit este Portret de Instagrammer! 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related