Pepsi cauta pasiunea la Cupa Agentiilor la Gaming, Editia FIFA 21

Pepsi cauta pasiunea la Cupa Agentiilor la Gaming, Editia FIFA 21

Competitia inseamna suflet, emotie, lacrimi si sudoare, mai ales in fotbal, care dintre toate sporturile, naste cele mai intense reactii emotionale. De-a lungul anilor, Cupa Agentiilor a reusit sa adune intr-un singur loc, prin competitii si cauze caritabile, creativi profesionali, mandri de munca lor. 

Pepsi este promotorul spiritului liber, brandul care te incurajeaza sa iti urmaresti pasiunile, indiferent de cat de nebunesti sunt. Fotbalul este o componenta importanta, parte din ADN-ul Pepsi, fapt care a ajutat la construirea parteneriatului cu evenimentul Cupa Agentiilor la Gaming – dand astfel startul distractiei si mentinand concursul in toi.

Cand competitia se incinge si pasiunea zvacneste, o pauza de racorire cu un Pepsi rece si bun este recomandata de orice antrenor. Iar cum pasiunea pentru fotbal nu se opreste niciodata, si brandul ramana aproape alaturi de creativii profesionali care vor sa joace fotbal chiar si online , ajutand si o cauza umanitara. 

In 2020, traditionala Cupa a Agentiilor devine Cupa Agentiilor la Gaming, un eveniment full digital, unde oamenii din marcom pot participa in papuci. 

Anuntam asadar lansarea Cupei Agentiilor la Gaming, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. O competitie cum nu s-a mai vazut, dedicata creativilor din Romania. Toate acestea in numele distractiei nevinovate, dar si a caritatii. 

Iar tu te poti inscrie prin completarea formularului de mai jos si cu o donatie catre asociatia MagiCAMP (min 50 de ron); banii obtinuti din inscrierea participantilor vor merge catre Asociatia MagiCamp.  

Inscrie-te in Cupa Agentiilor la Gaming, sustinuta de Pepsi
Completeaza formularul de mai jos:

 

 
powered by Typeform

 

Rezumatul desfasurarii Cupei Agentiilor la Gaming

 • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies 85 overall*, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
 • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
 • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
 • Prima runda a competitiei se va desfasura in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie. Cei mai buni 16 jucatori vor trece mai departe
 • In optimi, sferturi si semifinale, meciurile se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
 • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
 • Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie in formularul de mai jos
 • Anuntarea programului de joc: 3 noiembrie pe IQads si pe adresele de email ale participantilor inscrisi
 • Jocurile din competie o sa fie programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

 

Pe scurt:

 • Inscriete-te in formularul de mai sus.
 • Plateste o donatie de minim 50 RON catre MagicCamp. online aici.
 • Stai cu ochii pe IQads. Revenim cu detalii despre Cupa Agentiilor la Gaming

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune

DictionarBranded


Related