[Cupa Agentiilor la Gaming] Stefan Matei: Mi-ar placea sa vad fata generatiei actuale cand citeste despre individul care a jucat primul joc la 12-13 ani...

[Cupa Agentiilor la Gaming] Stefan Matei: Mi-ar placea sa vad fata generatiei actuale cand citeste despre individul care a jucat primul joc la 12-13 ani...

Ștefan Matei, DTP la Geometry, intra in Cupa Agentiilor la Gaming relaxat, fara pretentii, cu o singura speranta: ca se va distra. Ceea ce le ureaza si celorlalti participanti. Pentru asta e important insa sa va inscrieti: sunt ultimele zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads

Stefan nu are experienta cu Fifa 21, dar pana incepe competitia promite ca va incinge consola si, cine stie, se va antrena poate chiar cu un coleg de agentie. 

Constat, astfel, ca la acest workplace nu am jucat nimic virtual cu colegii. In schimb stiu cativa buni la fuss:)

În rândurile de mai jos, vorbim cu Ștefan despre fotbal, Fifa, Cupa virtuala, dar si despre vremurile trecute, acelea in care cele mai mari si complicate jocuri ocupau mai putin spatiu decat ocupa acum o poza facuta cu un telefon vechi.

 

Cum te-ai hotărât să te înscrii în Cupa Agențiilor la Gaming

Am considerat ideea dintotdeauna buna, iar trecerea ei in online gaming mi-a oprit privirea. Iar partea cu Magicamp „m-a hotarat”.

 

Alti jucatori in companie

Hmm, buna intrebare. Constat, astfel, ca la acest workplace nu am jucat nimic virtual cu colegii. In schimb stiu cativa buni la fuss:)

 

Experienta de gameri

Am inceput sa joc prin clasa a 4-a. Ceva cu lupul care trebuia sa prinda oua? Dar Dizzy a fost primul de care imi aduc aminte. Cu Saboteur si ce casete mai gaseam prin anii 90 :). Ca treaba serioasa (vine vorba) cu competitii a fost Quake 3. Lan parties and stuff.

Mi-ar placea sa vad fata generatiei actuale cand citeste despre individul care a jucat primul joc la 12-13 ani... Cand nu existau PC-uri iar cele mai mari si complicate jocuri ocupau mai putin spatiu decat ocupa acum o poza facuta cu un telefon vechi... Vremea cand te plimbai pe la Romana si pe la Universitate la tarabe sa vezi ce casete cu jocuri au mai aparut. Cand vedeai pe cineva prin vitrina ca joaca ceva si intrai rugandu-l sa-ti copieze si tie jocul pe o discheta. Ehe, those were the days. Cand pentru un joc bun trebuia intai multa miscare in aer liber.

Dar anii au trecut, reflexele au ramas uitate si incet incet am trecut de la mouse+tastura pe scaun la controller pe canapea. Cu analiza serioasa consola A vs consola B.

Si au castigat Uncharted si God of War. Apoi am descoperit ca exista in-game chat si mi-am facut prieteni virtuali cu care si astazi, dupa 8 sau 9 ani, mai testam, jucam sau stam la taclale.

 

Ce joci acum

Acum trag tare la Genshin Impact, fiind in concediu. Are o poveste frumoasa, visuals si character progression rezonabil.

 

Cum au evoluat jocurile video

Nu mult, dar parca au inceput sa revina la content si game immersion. Dupa niste ani ratati cu lootboxes, hidden gambling si alte minunatii, parca mai misca ceva si inspre playeri.

Ca sa ne loveasca acum cu extra 10 la pret. Ah, si nu prea imi place ideea de game as a service, dar asta este...

 

Experienta cu Fifa 21

0 experienta cu Fifa21, nu am jucat si 0 victorii.

 

Pasiunea pentru fotbal

In copilarie am avut o relatie intensa. Si in curtea scolii, dar si la TV. Iar noapte in care l-am vazut pe Duckadam aparand 4 penaltiuri m-a facut fan Steaua.

 

Cum te ajuta backgroundul si jobul in aceasta competitie

Poate doar obisnuinta in manuirea controllerului sa ma ajute.
Jobul nu are a face, gamingul este un hobby.

 

Cum te vei antrena pentru Cupa

Clar voi incinge consola si sper sa nu distrug controllerele ramase, care nici ele nu o duc prea bine :)
Si este momentul perfect sa revin spre punctul 2 si poate sa ma antrenez cu vreun coleg/a din agentie.

 

Atu-ul tău în Cupă

Relaxarea. Intru fara pretentii si automat voi realiza mai mult decat mi-am propus.

 

Sperante si temeri

Intru cu speranta ca ma voi simti bine si ma astept sa ma distrez. Temeri nu am avut nici cand am ajuns in last 16 la Q3. Ah, ar fi una, chiar mare: sa nu raman fara controller de tot. Si sa nu fie nevoi de folosit touchpadul pentru ca saracul nu mai functioneaza :)

 

Un mesaj pentru concurenti :)

Concurentilor le urez sa lase concurenta pe locul 2, sa incerce pe cat posibil sa have fun.
Sa nu existe TV-uri vatamate si persoane in jur speriate :D

 

Inscrie-te in Cupa Agentiilor la Gaming pana pe 2 noiembrie:

 

 

powered by Typeform

 

Un rezumat al desfasurarii

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies 85 overall*, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei se va desfasura in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie. Cei mai buni 16 jucatori vor trece mai departe
  • In optimi, sferturi si semifinale, meciurile se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie in formularul de mai jos
  • Anuntarea programului de joc: 3 noiembrie pe IQads si pe adresele de email ale participantilor inscrisi
  • Jocurile din competie o sa fie programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

 

Pe scurt:

  • Inscriete-te in formularul de mai sus.
  • Plateste o donatie de minim 50 RON catre MagicCamp. online aici.
  • Stai cu ochii pe IQads. Revenim cu detalii despre Cupa Agentiilor la Gaming

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

 

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related