Agenția de training Cursuri Creative aniversează 10 ani de activitate

Agenția de training Cursuri Creative aniversează 10 ani de activitate

Agenția Cursuri Creative împlinește 10 ani ani de activitate, devenind astfel una dintre cele mai longevive firme de training din România. În acest timp, compania a adăugat peste 30 de cursuri în portofoliul său, și a extins activitatea în domenii precum comunicare, marketing, floristică și agricultură ecologică. Cu 200 de proiecte in house, livrate către multinaționale și IMM-uri și peste 3500 de cursanți, Cursuri Creative își propune un nou tip de abordare a învățării: Neverstoplearning este motto-ul său iar obiectivul este crearea unei culturi a educației profesionale continue.

În urmă cu 10 ani echipa de comunicare a agenției de PR  Creative Business Management a început să propună clienților săi traininguri in house, cu scopul ca aceștia să înțeleagă mai bine strategiile propuse și să poată colabora eficient.

Scopul nostru nu a fost să taxăm clienții cu fee-uri de training, ci să îi facem să înțeleagă mai bine ce urmează în procesul de comunicare. Am mers în companii mici unde, după o zi de training în marketing digital, întreaga echipă putea funcționa coerent, știind ce urmează să se întâmple și să poată urmări rezultatele. Această strategie ne-a dus la următorul nivel. Solicitări de training în house, către companii care doreau să dezvolte propria strategie de comunicare. Companiile au inteles că succesul profesional al angajaților înseamna succesul întregii companii, iar investiția în oameni, pe termen lung, reprezintă cea mai bună metodă de retenție a personalului.”, povestește Bianca Preda (managerul agenției). 

 

După 10 ani de activitate, primele traininguri ale agenției sunt încă cele mai bine vândute din portofoliul său. Cursul de Planificarea și organizarea evenimentelor și cel de Marketing digital sunt în topul vânzărilor, fiind susținute de aceiași traineri.

“Ne mândrim cu o anumită consecvență a parteneriatelor cu trainerii noștri. Cu cei mai vechi lucrăm de 9 ani, alții s-au alăturat de 4-5 ani. Cursul de agricultură, de exemplu, este susținut de 6 ani de aceiași traineri. Echipa Cursuri Creative este un nucleu de oameni experimentați, care își pun în valoare profesionalismul pentru a crea programe de formare utile și accesibile celor care vor să învețe lucruri noi.”, a mai precizat managerul agenției.

De peste 4 ani, Cursuri Creative a creat, împreună cu florăria online Floridelux.ro, cel mai amplu program de training în domeniul floristicii. Pe parcursul a 4 weekend-uri consecutive, cei care vor să își regândească traseul profesional învață, în atelierul Floridelux.ro, cum pot deveni profesioniști în domeniu. 

Obiectivele Cursuri Creative sunt de a crea programe accesibile, cu informații practice și de a oferi certificare în urma participării unui număr cât mai mare de oameni.  Performanța agenției de comunicare, după un deceniu de cursuri livrate, se datorează în mare parte și stilului de educație nonformală, care a atras din ce în ce mai multe persoane ce au fost înteresate nu doar de conținutul informațional ci și de experiența implicării într-un proces de learning, cu metode personalizate, în functie de nevoile lor. Cei mai mulți dintre participanții la cursuri au reușit să aplice, în activitățile ulterioare, informațiile primite la cursuri și au revenit și la alte module complementare.

Agenția este furnizor autorizat de formare profesională ANC, majoritatea cursurilor sale fiind acreditate, dar beneficiază și de recunoașterea altor instituții de training internaţionale. În acest moment, Cursuri Creative este singura agenție de training acreditată ECDL pentru oferirea de diplome recunoscute în întreaga lume pentru competențele de marketing digital. De asemenea, în urma unei colaborări de lungă durată cu Internaţional School of Communication, agenția a devenit reprezentantul exclusiv al acesteia în România. 

Cu ocazia celor 10 ani de activitate, agenția va oferi pachete de cursuri gratuite celor care se înscriu până pe 1 noiembrie la campaniile derulate pe paginile sale de Facebook şi Instagram.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related