LIVE, mâine, primul eveniment Re:Think:Analytics, cu experți internaționali și locali din domeniul Data & Analytics. Tune in la 1 PM EEST pe rethinkanalytics.ro

LIVE, mâine, primul eveniment Re:Think:Analytics, cu experți internaționali și locali din domeniul Data & Analytics. Tune in la 1 PM EEST pe rethinkanalytics.ro

Primul eveniment Re:Think:Analytics va avea loc joi, 15 octombrie, pe ReThinkAnalytics.ro.
Re:Think:Analytics e noua comunitate a profesioniștilor interesați de gândirea data-driven, un concept aplicabil atât în business cât și în administrație publică, educație sau servicii sociale.

Local, nevoia de conștientizare a importanței folosirii datelor a devenit imperativă, într-o lume în care activitatea noastră se mută preponderent în digital iar aproape toate categoriile de tranzacționare sunt intermediate digital.

Primul eveniment Re:Think:Analytics, prima serie de experți cu subiecte de interes

Cum ne uităm la date?

Claudiu Murariu, Co-Founder & CEO @InnerTrends, o platformă SaaS de analiză a datelor în marketing, va vorbi despre Data Visualisation, un skill esențial în aplicarea corectă a strategiilor de marketing.

 

Cum transformăm societatea în care trăim prin intermediul datelor?

Anett Numa, Digital Transformation Adviser la e-Estonia ne va vorbi despre cum Estonia a devenit în ultimii 20 de ani cea mai digitalizată națiune din lume și cum acolo, procesele birocratice și nu numai, sunt la un click distanță.

 

Poate abilitatea de analiză a datelor să ne transforme în profesioniști indispensabili într-o structură de business?

Jim Sterne, expert internațional și fondator Marketing Analytics Summit ne va vorbi despre cum un bun analist al datelor poate deveni un om indispensabil într-o organizație.

 

Cum formăm și dezvoltăm o echipă de profesioniști data & analytics?

Robert Petrescu, Analytical Consultant la Google ne va vorbi despre mentorship, extrem de important într-o echipă de profesioniști analytics.

Tot în cadrul evenimentului, Claudiu Murariu, expertul local invitat, va participa la o discuție liberă pe tema data & analytics cu Jim Sterne, profesionist cu experiență la nivel global.

 

Agenda completă a evenimentului:

1:00pm | Opening
Hello from the Re:think team

1:10pm | Claudiu Murariu
Co-Founder & CEO @InnerTrends
Actionable visualizations start with selecting and defining the right metrics.

2:10pm | Anett Numa
Digital Transformation Adviser, e-Estonia Briefing Centre
Reshaping the landscape of decision-making in the Estonian way.

2:50pm | Coffee break

3:10pm | Jim Sterne
Founder @Marketing Analytics Summit
Becoming Indispensable with Analytics.

4:10pm | Robert Petrescu
Analytical Consultant @Google
Mentoring Your Analytics Team.

5:10pm | Claudiu Murariu & Jim Sterne
Co-Founder & CEO @InnerTrends / Founder @Marketing Analytics Summit
Local meets global: Data & Analytics Q&A.

6:00pm | Feedback, Q&A Session
Wrapping up the event.

Am reușit să construim Re:Think:Analytics cu mințile creative de la Vână, ne sunt alături InnerTrends.com, Ve.com, Publicis Romania, RTB House, Radio Guerrilla, The Home, Spatiuliber AwE WorkS, The Live Agency, Prestigio, Upgrade100 și Unison.

Dacă vreți să susțineți noua comunitate a oamenilor de date din România și ne apreciați ideea, începeți cu un click aici.

Un eveniment gândit de Data Revolt și MicroAnalytics.
Together we are Re:Thinking the future of business, with data.
Începem pe 15 octombrie, la 1PM fix, pe ReThinkAnalytics.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Data Revolt Agency

Data Revolt este o agentie de data marketing, specializata in interpretarea si folosirea datelor de business in campaniile de performance/ media, situata in top 3 agentii de performance marketing din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related