Arta urbana asteapta votul tau. Alege culorile orasului la "A New Now" Street Art Challenge by George

Arta urbana asteapta votul tau. Alege culorile orasului la "A New Now" Street Art Challenge by George

De trei saptamani, va tot povestim de un oras special: unul care se creeaza sub ochii nostri, din imaginatia, creativitatea, emotiile si gandurile artistilor din Romania. Acum e timpul sa il priviti. Vizitati-l cu atentie, urmariti lucrarile surprinzatoare de pe peretii lui si votati-le pe cele care v-au impresionat.

Etapa de inscrieri s-a incheiat la "A New Now" Street Art Challenge by George. Creatorii din Romania s-au inspirat, au documentat, au creat si au inviorat sufletul urban prin creatii emotionante si neasteptate. Acum e randul juriului si al publicului sa aleaga patru dintre ele pentru a fi expuse in patru locuri importante din Bucuresti, Brasov, Iasi si Constanta. 

Competitia de arta stradala a intrat in a doua etapa: pana pe 27 octombrie puteti vota desenele care vi se par cele mai potrivite sa insufleteasca orasele din Romania.

 

Cele mai frumoase ziduri

"A New Now" Street Art Challenge by George a provocat artistii din Romania sa dea culoare a patru orase din tara, prin insufletirea a patru locuri din Bucuresti, Brasov, Iasi, Constanta.

Artistii au raspuns provocarii prin creatii diverse, proaspete, inspirate atat de perioada de criza prin care trece umanitatea anul acesta, dar si din spiritul uman de rezilienta si adaptare, din solidaritate si legaturile comunitatii. Prin lucrarile lor au adus mesaje de optimism si speranta, atat de necesare oraselor din Romania si locuitorilor lor. 

Priviti-le pe toate, cu atentie si rabdare. Calatoriti prin galeria de arta urbana creata de participantii competitiei si alegeti-le pe cele mai frumoase.

Pana pe 27 octombrie puteti vota lucrarile care v-au impresionat cel mai mult.
Voturile publicului reprezinta 30%, iar notele juriului reprezinta 70% din punctajul final. 

 

Propunerile inscrise in "A New Now" Street Art Challenge by George

 

 

Premii in valoare de 9000 de euro

Partea speciala a acestei competitii este expunerea urbana, la o marime importanta. Lucrarile castigatoare vor face parte din spiritul a patru orase importante din Romania. Lucrarile castigatoare vor fi expuse in patru locuri importante din Bucuresti, Constanta, Brasov si Iasi.

Si, bineinteles, avem premii in valoare de 9000 de euro. Premiile vor fi acordate in doua etape, in functie de Concept si Implementare.

Castigatorii vor primi 500 de euro inainte de implementare si restul dupa realizarea muralelor. 

  • Bucuresti – 2500 eur
    [500 eur  - cea mai buna propunere pentru Bucuresti + 2000 euro - executia ei]
  • Constanta – 2000 
    [500 eur  - cea mai buna propunere pentru Constanta + 1500 euro - executia ei]
  • Brasov – 2000 
    [500 eur  - cea mai buna propunere pentru Brasov + 1500 euro - executia ei]
  • Iasi – 2500 
    [500 eur  - cea mai buna propunere pentru Iasi + 2000 euro - executia ei]

Lucrarile castigatoare vor fi expuse pe un perete mare din Floreasca, intr-o zona glam a Bucurestiului, pe un transformator electric din Brasov care are propria insula verde in mijlocul unei intersectii centrale, pe zidul Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi si pe faleza Cazinoului, in apropiere de Roata de la Poarta 1 in Constanta. 

George, via Street Delivery Team, va acoperi integral logistica muralelor: vopseluri, nacele si orice alte materiale necesare. 

 

Bucuresti

Suprafata: apx 170 mp / 13 x 13 m 
Pe un perete mare din Floreasca, langa Grano si Kuxa, intr-o zona glam a Bucurestiului.

[Vezi propunerile pentru Bucuresti >>]

 

Brasov

Suprafata: 50 mp, toate fetele cladirii.
Pe un transformator electric care are propria insula verde in mijlocul unei intersectii centrale.

[Vezi propunerile pentru Brasov >>]

 

Constanta

Suprafata:  64 mp, 16 x 4 m
Faleza Cazinoului, in apropiere de Roata de la Poarta 1.

[Vezi propunerile pentru Constanta >>]

 

Iasi

Suprafata: 144 mp
Pe zidul Serviciului de Ambulana Judetean Iasi, de unde pleaca ambulantele in tot judetul.

[Vezi propunerile pentru Iasi >>]

 

Reamintim timingul competitiei:

  • Perioada de inscrieri s-a incheiat pe 23 octombrie
  • Vot Public: pana pe 27 octombrie
  • Vot Juriu: 24-27 octombrie
  • Anunt castigatori: 28 octombrie

Da o tura prin orasul inchipuit de artistii din Romania si alege lucrarile care crezi ca se potrivesc cel mai bine spiritului urban. 

 [Voteaza aici cele mai bune propuneri "A New Now" Street Art Challenge by George]

Despre George

George este primul banking inteligent din Romania si se adreseaza tinerilor profesionisti din segmentul 18-35, cu studii superioare, venituri peste medie, deopotriva barbati si femei, toti cunoscatori ai mediului digital.

Iubeste arta, tehnologia, inovatia, designul si face parte din toate conversatiile importante ale momentului. 

 

Despre Street Delivery

Street Delivery a fost initiat in 2006 de Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania pentru a oferi cetatenilor experienta strazii in spiritul oraselor gandite pentru oameni, nu doar pentru masinile lor. Credem ca orasul poate fi o panza care merita colorata, pentru a le propune cetatenilor arta in spatiul public, a crea pasiuni si a oferi identitate vizuala unor locuri orfane. Ne revendicam orasul strada cu strada, perete cu perete!

 

TheCreator

TheCreator este platforma de branded user-generated content a IQads.
Prin intermediul TheCreator, brandurile dau briefuri comunitatii creative IQads, obtinand sute de rezolvari creative, mii de interactiuni si sute de mii reach.
Brandurile obtin solutii pe care le pot implementa si continut branded pe care il pot folosi in social media. Prin intermediul TheCreator, IQads a dezvoltat si derulat zeci de competitii creative de design, scurtmetraje, benzi desenate, spoofuri, filme, ilustratii etc pentru companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related