[Sound & Light] Bogdan Nedelcu: Există momente în care strâng 48 sau mai multe ore de nesomn și sute de kilometri petrecute în dubă

[Sound & Light] Bogdan Nedelcu: Există momente în care strâng 48 sau mai multe ore de nesomn și sute de kilometri petrecute în dubă

Cică ar exista o vorbă printre oamenii din industria spectacolelor, zilele astea, zice Bogdan Nedelcu, VJ & Video Designer: așa cum tehnicienii pot avea grijă de sute de mii de oameni într-un mini oraș făcut de ei, doar cu bandă adezivă, mașinuțe și walkie-talkie, probabil că s-ar putea ocupa și de criza Corona.

Mai în glumă, mai în serios, activitatea oamenilor din spatele showbiz-ului a stat și ea pe loc, de aici fiind decizia fiecăruia în parte cum se adaptează sau retrainuiește, vorba englezilor. Bogdan e printre fondatorii A.L.I.S. (Asociația Lucrătorilor în Industria Spectacolelor din România), cu niște ani de Untold, Electric Castle, Awake sau Neversea în spate și cu multe povești din industrie de la mic la mare. A lucrat cu Smiley, Andra, Grasu XXL, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes, Subcarpați, Vița de Vie și alții, dar fraza de mai jos vorbește poate și mai bine despre ce face de fapt.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related