Intre arta si realitate e o granita fina. Ce-ar fi sa o incalcam?

Intre arta si realitate e o granita fina. Ce-ar fi sa o incalcam?

Pe bune. Hai sa alegem o realitate. Cea din Bucuresti, suna bine? Bine. Din arta, sa zicem ca selectam elemente din baroc, impresionism si modernism. Combinam cu motive sau simboluri din pop culture si mixul e gata. Bun venit in comunitatea de Instagram @latifundiar.

Noi nu consumam arta ca sa evadam din realitate, o facem ca sa o intelegem mai bine. Iar comparatiile nu pot decat sa ajute. Cu atat mai mult, cu cat alaturarea surprinzatoare a doua elemente care n-au nimic in comun, ne face sa radem. Lucrurile capata alta perspectiva cand admiram un apus de soare in stilul lui Van Gogh peste Ferentari sau un sarut misterios in stilul lui Magritte in fata Spitalului Universitar. Iar pentru ipostaze mai light, putem admira oricand o gura de metrou la poalele muntilor, o escapada cu masina pe malul marii sau o intalnire informala dintre un mafiot hollywoodian si unul inchipuit. Pana la urma, asta inseamna sa fii latifundiar.

Povestea acestei intersectii, la granita dintre realitati, o vom spune in curand, intr-un interviu cu creatorul colajelor. 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related