Cum AI îndeplinește dorințele

Cum AI îndeplinește dorințele

Alexa, oprește un pic planeta, există multă lume care ar vrea să coboare. Poți? Dar să faci un swipe up lui 2020? Ok, dar măcar ceva poți? Reclame? Se acceptă! Adică, se ocupă Droga5 de ele, dar le punem în punguța Amazonului oricum. Agenția a mai făcut două perluțe care arată capacitățile uimitoare ale Alexei. De exemplu, să pătrundă într-un film și să-i facă pe actori să joace aceeași scenă la infinit sau să schimbe ritmul unei opere, după cum vrea inima omului care dirijează cu vocea din boxă.

Ne-au plăcut spoturile. Au o aură de publicitate bună. Le privești, te amuză, le memorezi și vrei și tu o Alexă. Ca un apropo, mă gândesc la o întrebare pe care nu mi-e rușine s-o pun chiar aici: de ce nu există și un Alex? Siri, Alexa, Alisa… vrem să auzim din boxe și voci masculine care ne îndeplinesc dorințele! Până atunci, să ne uităm la bărbații frumoși din reclame care-și calcă hainele, făcând pe regizorii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related