Virtual Forum despre leadership si gândire strategică pentru partenerii Project Agora

Virtual Forum despre leadership si gândire strategică pentru partenerii Project Agora

Project Agora va găzdui, pe 19 noiembrie, o sesiune de dezbatere denumită „The Publisher Sessions”. Este un forum virtual pentru publisherii parteneri, pe bază de invitație, despre leadership si gândire strategică într-o afacere de succes.

Acest prim eveniment dintr-o serie limitată va reuni branduri din industria de digital și experți internaționali cu poziții semnificative în domeniul lor.

Partenerii Project Agora vor avea ocazia să asculte branduri globale, precum Coca-Cola Company, branduri de premium publishing, cum este El País, și organizații profesionale importante, precum IAB Europe, care vor împărtăși perspective asupra tendințelor care apar, noi practici ale marilor companii și elemente cheie din monetizarea ofertei.

Barbara Sala, director media cu legături strategice pentru Europa Centrală și de Est în cadrul companiei Coca Cola, Pablo Delgado, director de produs la PRISA NOTICIAS, Filip Sedefov, director juridic de confidențialitate la IAB Europe și Patrick Verdon, director tehnic la IAB Europe, își vor împărtăși punctele de vedere și perspectivele valoroase asupra industriei.

Ordinea de zi include, de asemenea, discuții și dezbateri de la publisheri locali importanți din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, precum și o prezentare generală a celei mai recente oferte lansate și a planurilor pentru viitorul apropiat al companiei Project Agora.

Înscrie-te aici!
Gazdă:
Marilena Manatou, Customer Success Director, Project Agora
Moderator: Constantine Kamaras, Șef de proiect / Programul de bune practici, Asociația Publisherilor Online (OPA) Europa
Data: 19 noiembrie 2020
Ora: 10:30 GMT+2

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related