TAZZ: Cel mai bun prieten al gamerului! 5 motive pentru care să comanzi de pe Tazz când joci

TAZZ: Cel mai bun prieten al gamerului! 5 motive pentru care să comanzi de pe Tazz când joci

Culmea, dar gamingul a devenit o treabă serioasă. Fie că bagi CS cu prietenii la competitive, FIFA la o bere cu tovarășii acasă sau joaci doar Among Us la o caterincă, e important ca atunci când intri în filmul de joc, să rămâi acolo. Fie că îți e foame sau ai orice fel de nevoi, Tazz by eMAG te poate ajuta să rămâi competitiv. Iată de ce e cea mai bună opțiune pentru orice gamer:

1. Tu decizi când și cum primești comanda

Nimic nu e mai enervant decât să-ți sune cineva la interfon sau la ușă fix atunci când ești în mijlocul meciului și trebuie să dai golul sau kill-ul ăla care trebuie. Îți strică flow-ul și s-ar putea ca și coechipierii tăi să nu prea guste treaba asta. Dar în Tazz ai opțiunea ca să-ți setezi să primești comanda după ce ai terminat toate rundele, reprizele sau meciurile și poți sta liniștit că pauza de masă se va întâmpla în timpul pauzei, nu în timpul jocului.

 

2. Poți comanda prin Tazz, orice de pe eMAG, cu livrare în 60 de minute

Ți-ai adus prietenii la un FIFA la tine acasă și ai descoperit că nu ai destule controlere pentru toți la PS4. Nicio problemă, Tazz by eMAG e singurul serviciu care are opțiunea de comandă de pe eMAG livrată în 60 de minute, lucru care poate salva seara.

 

3. Sănătatea e o opțiune

Știm că gamerii nu au cea mai sănătoasă dietă. Dar asta pentru că poate nici n-au opțiuni. Dar pe Tazz ai acces la restaurante exclusive precum Samsara, ce oferă un menu super sănătos bazat pe produse locale și sezoniere, ce pot contrabalansa faptul că s-ar putea să faci noapte albă jucându-te online. Dacă joci sănătos, meriți să și mănânci sănătos.

 

4. Tipsuri din aplicație

Nu te încurca cu cash sau cu mărunt. Poți recompensa o livrare foarte bună cu tip direct din aplicație la fel cum ești și tu recompensat cu loot boxes când ai o victorie.

 

5. Diversitate, că-i mai bună decât toate

Fie că ai nevoie de medicamente, cumpărături, cărți sau beauty care, Tazz are parteneriate cu toți marii retaileri din aceste categorii și poți să comanzi mult mai mult decât mâncare, ci să-ți satisfaci absolut toate nevoile, dându-ți mai mult timp pentru gaming.

 

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related