Finalele Cupei Agentiilor la Gaming by PlayStation au loc in aceasta seara

Finalele Cupei Agentiilor la Gaming by PlayStation au loc in aceasta seara

Cate s-au intamplat la Cupa Agentiilor la Gaming: zeci de pasionati de fotbal si sport s-au intalnit in arena virtuala, s-au jucat, au concurat si, cel mai important, au simtit emotiile unei intalniri antrenante, ca in vremurile bune. Dar iata ca evenimentul virtual al acestei toamne se incheie in aceasta seara. Finalele competitiei se disputa de la ora 18.00 si pot fi văzute LIVE pe Facebook, pe pagina IQads. Cei mai buni gameri-fotbalisti ai breslei creative isi vor da masura la Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads

 

Cei mai buni dintre cei mai buni

Ce mai freamate, ce mai vuiete s-au auzit vineri seară pe stadioanele virtuale ale Cupei Agentiilor la Gaming, cand cei mai buni jucatori au dat lupte aprige in semifinale. Dupa meciuri antrenante si victorii spectaculoase, s-au stabilit finalistii care se vor infrunta in aceasta seara, de la 18.00. 

Finala Mare se va da intre 
Razvan Badea (Happy Advertising) si Sorin Dochian (Tazz by eMag). 

Finala Mica va fi jucată de 
Alexandru Buga
(Mercury360) si Ionut Resnoveanu (Thecon).

Finalele vor fi transmise LIVE pe Facebook, pe pagina IQads.

Si semifinalele de vineri seara au putut fi vazute pe Facebook.
Cei patru s-au înfruntat în 3 meciuri, doi cât doi, după cum puteți vedea mai jos:

Alexandru Buga (Mercury360) VS Razvan Badea (Happy Advertising)

 

Ionut Resnoveanu (Thecon) VS Sorin Dochian (Tazz by eMag)

 

Și dacă i-ați văzut cum joacă, să povestim și câteva lucruri despre ei, experiența lor de gameri si pasiunea pentru fotbal:

Experienta mea de gamer incepe la mijlocul anilor ’90, cu celebrul joc Terminator si ‘casetele’ lui, unde alternam jocurile de actiune cu cele de sport si aventura. Din 1999 am jucat primul FIFA si n-a mai fost cale de intors. Ma uit in spate si nu imi vine sa cred ca acum joc a 21-a editie consecutiva, nepunand la socoteala editiile intermediare de turnee finale, spune Razvan Badea.

Inca de mic am practicat fotbal. Am fost legitimat la clubul FC Farul Constanta, 8 ani de zile. Cand am intrat la liceu, am renuntat la fotbal si m-am axat mai mult pe scoala. Iubesc fotbalul. Nu sunt cel mai bun jucator de fotbal, insa imi place la nebunie. Cel mai mult, imi place sa fiu pe stadion, sa simt acea atmosfera, spune Alexandru Buga.

 

Istoria mea de gamer a inceput prin anii 2000 cand m-am apucat de Counter-Strike, am participat la multe LAN-uri, turnee PGL, am avut o gasca din scoala generala pana in liceu cu care am jucat impreuna. Fifa ma joc din 2001, de pe vremea lui Hagi si Popescu la Galatasaray. Practic pot spune ca ma joc Fifa de la 10 ani, insa am inceput sa joc mai mult Fifa de la 2015 de cand am descoperit Ultimate Team, spune Sorin Dochian

Primul joc pe PC a fost NFS 2, era perioada cand aparusera salile de jocuri. Se deschisese una chiar langa scoala, iar dupa ore, toti eram acolo. Fifa ma joc de la Fifa 98, cred ca am jucat absolut toate versiunile ulterioare, povesteste Ionut Resnoveanu

Fie ca cel mai bun gamer-fotbalist-amator sa castige!
Le uram celor patru finale spectaculoase si, dincolo de rezultat, speram ca participarea la Cupa Agentiilor la Gaming le-a animat putin toamna lui 2020 tuturor fotbalistilor amatori din marcomul autohton.

 

Reamintim desfăsurarea competitiei

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei s-a desfasurat in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie.
  • Cei mai buni 16 jucatori au trecut mai departe in optimi, sferturi si semifinale.  
  • Urmeaza finala, care se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Jocurile din competie sunt programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu s-a jucat.

* This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related