[Cupa Agentiilor la Gaming] Sorin Dochian: Joc Fifa din 2001, de pe vremea lui Hagi si Popescu la Galatasaray

[Cupa Agentiilor la Gaming] Sorin Dochian: Joc Fifa din 2001, de pe vremea lui Hagi si Popescu la Galatasaray

Atu-ul principal al lui Sorin Dochian este play for fun. O filosofie buna, care l-a adus pana semifinale la Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. Grupele au fost usoare, povesteste Sorin, dar in optimi si sferturi a întâlnit jucători foarte bine pregătiți. Oricum, pe toată perioada competiției, a întâlnit virtual persoane super de treaba.

Organizarea turneului reprezinta o mare surpriza pentru mine, nu au fost intarzieri, totul s-a desfasurat extraordinar. Goodie Bag-ul de la Lay’s si mancarea de la Samsara livrata de Tazz by eMag au fost o surpriza minunata.

Experienta de gamer a lui Sorin a inceput in 2000, cu Counter Strike. Fifa a jucat prima data in 2001, dar a inceput sa ii acorde mai multa atentie din 2015, cand a descoperit Ultimate Team. 

Ne pregatim pentru semifinalele Cupei Agentiilor la Gaming si vorbim cu Sorin Dochian despre competitie, Fifa 21, fotbal, jocuri video si cum e sa participi la un eveniment virtual.

 

Cum te-ai hotărât să te înscrii în Cupa Agențiilor la Gaming 

Am vazut postarea colegului meu Catalin Gealapu pe LinkedIn si mi-am propus sa reprezint Tazz by eMag in acest turneu.

Pana acum pot spune ca am intalnit “virtual” persoane super de treaba. Cel mai greu a fost primul meci in care am avut emotii, am simtit o usoara presiune. Meciurile din grupe au fost relativ usoare, insa in Optimi si Sferturi am intalnit jucatori pregatiti din toate punctele de vedere.

 

Surprizele competitiei

Organizarea turneului reprezinta o mare surpriza pentru mine, nu au fost intarzieri, totul s-a desfasurat extraordinar. Goodie Bag-ul de la Lay’s si mancarea de la Samsara livrata de Tazz by eMag au fost o surpriza minunata.

 

Atu-urile care te-au adus pana aici in competitie

Atuul principal al meu este play for fun.

 

Experiența de gamer 

Istoria mea de gamer a inceput prin anii 2000 cand m-am apucat de Counter-Strike, am participat la multe LAN-uri, turnee PGL, am avut o gasca din scoala generala pana in liceu cu care am jucat impreuna. Fifa ma joc din 2001, de pe vremea lui Hagi si Popescu la Galatasaray. Practic pot spune ca ma joc Fifa de la 10 ani, insa am inceput sa joc mai mult Fifa de la 2015 de cand am descoperit Ultimate Team.

 

Ce joci acum

In prezent mai joc doar Fifa si joc poate o ora pe zi. Dar se mai intampla o data pe luna sa particip la Weekend League, unde joc 7-8 ore intr-o singura zi. Asta in cazul in care nu am alte planuri cu prietenii. Avand in vedere ca nu mai avem unde sa iesim, joc ceva mai mult.

 

Ce iti place cel mai mult la jocurile video

Sunt o persoana competitiva si-mi place sa castig din cauza asta prefer jocurile online.

 

Experienta cu Fifa 21

Mi-am cumparat jocul cu Early Access, astfel incat l-am jucat cu 3 zile inainte de lansare, este o diferenta reala intre Fifa 20 vs 21 datorita first touch-ului si al tacticii (felul in care jucatorii se misca pe teren).

Pentru mine Fifa 21 este primul joc pe care il joc in premiera pe consola, pana in prezent am jucat doar pe PC.

 

Relația cu fotbalul

Tin cu Dinamo, indiferent de situatia din prezent. Citez “Fie vreme buna, fie vreme rea, caine pan’ la moarte si dincolo de ea”. Sunt microbist, imi place fotbalul, ma uit la toate meciurile din Champions League si ale nationalei noastre. Inca sper ca generatia noastra sa prinda o perioada similara “Epocii de aur” din ’94.

 

Cum te-a ajutat backgroundul si jobul in aceasta competitie

Lasandu-mi amprenta la vechea gasca / vechiul job din OLX: fiind cel mai bun jucator de Fifa din istoria lor. Imi doresc sa-mi pun amprenta si aici in Tazz by eMag :)

 

Cum te-ai antrenat

M-am antrenat cateva zile bune cu Alex, colegul meu care a participat la acest turneu. Care din fericire a fost eliminat chiar de mine. Pacat… trebuia sa ne vedem in finala. Alex este un jucator extraordinar (stie foarte bine butoanele) doar ca trebuie sa le si foloseasca pe toate :))

 

Un mesaj pentru concurenti

Dragilor sper ca cel mai bun sa castige, pentru mine este primul turneu de Fifa la care particip.

Pana acum la toate meciurile jucate in turneu am vorbit pe FaceTime video, in timp ce faceam de mancare si aveam TV’ul oprit… va incurajez, de acum am sa-mi pornesc TV-ul :)

 

Reamintim desfăsurarea competitiei

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei s-a desfasurat in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie.
  • Cei mai buni 16 jucatori au trecut mai departe in optimi si sferturi. 
  • Urmeaza semifinalele, meciurile care se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Jocurile din competie sunt programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

* This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related