YOUvolunteer | Follow the path of volunteering

YOUvolunteer | Follow the path of volunteering

ASER (Asociația Studenților Economiști din România), alături de ESN România (Erasmus Student Network România) dau startul primei ediții a evenimentului YOUvolunteer. Pe data de 3 decembrie, ia-ți biletul și pregătește-te să intri în labirintul voluntariatului.

 

Generational Shifting

Sergiu Neguț, co-fondator FintechOS îți va povesti, în cadrul unei dezbateri, din vasta lui experiență despre ultimele schimbări generaționale și direcția în care se îndreaptă mediul de lucru actual.

 

Lack experience? Fill it with skills!

Prin intermediul unei dezbateri, Salomeea Florea și Elena Pâslaru îți vor explica importanța experienței în contexte de lucru practice, cum poate fi compensată lipsa ei, dar și ce skill-uri sunt, sau vor fi, căutate de către angajatori.

 

Youth Help Wanted

Specialiști din domeniu îți vor dezvălui ce caută companiile atunci când doresc să recruteze tineri, dar și problemele pe care aceștia le întâmpină atunci când sunt în căutarea unui job, împreună cu sfaturi pentru a găsi un loc de muncă potrivit pentru tine și dezvoltarea ta.

Ce mai aștepți? Înscrie-te până pe data de 2 decembrie și găsește-ți calea prin labirintul voluntariatului! 

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related