[Start in PR] Cristina Stroiu: Am început să fac PR când deja marketingul se făcea prin influenceri și asta e normalitatea mea

[Start in PR] Cristina Stroiu: Am început să fac PR când deja marketingul se făcea prin influenceri și asta e normalitatea mea

Poți spune că ești o persoană adaptabilă sau poți să faci un statement bold: pune-mă în orice situație și o să ies teafără. Meet Cristina Stroiu, Digital Associate, Golin. S-a atașat de agenția ei încă de când făcea studii de piață în facultate și i-a descoperit portofoliul. Știa că e doar o chestiune de timp până va ajunge în echipă.

Cristina vorbește de un anumit tip de emoție care te îndeamnă să-ți dorești mai mult de la viață. Ea o regăsește din când în când în filmele frantuzești vechi, la o cană de ceai de trandafiri. Dar caută această emoție, în fiecare zi, în PR:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related