Code School Clubs este partener național al celui mai mare eveniment educațional din lume, Hour of Code 

Code School Clubs este partener național al celui mai mare eveniment educațional din lume, Hour of Code 

Clubul de programare Code School Clubs se alătură ca partener național al celui mai mare eveniment educațional din lume, Hour of Code. 

Pe toată perioada desfășurării evenimentului internațional, între 7 și 13 decembrie, Code School Clubs oferă elevilor din România oportunitatea de a accesa gratuit o serie de lecții introductive de programare, accesibile tuturor, indiferent de vârstă.

Elevii din întreaga țară pot accesa cursurile de acasă, singuri sau chiar în cadrul orelor online, cu ajutorul unui profesor, și pot învăța primele noțiuni de programare cu ajutorul lecțiilor Scratch, Arduino, HTML și CSS, C++, Python sau Thunkable.

 

‘‘Hour of Code este un eveniment pe care alegem să îl susținem în fiecare an din dorința de a le oferi cât mai multor elevi din România oportunitatea de a parcurge prima lor oră de programare. Credem că pentru a se putea pregăti cu adevărat pentru viitoarea carieră, indiferent de domeniu, fiecare elev ar trebui să aibă șansa de a se familiariza cu noțiunile de bază ale unui limbaj de programare. 

În această ediție a evenimentului, ne bucurăm că le putem oferi copiilor din toate colțurile țării acces gratuit la o serie de lecții, prin care au oportunitatea de a face primii pași în lumea programării și chiar de a-și descoperi o pasiune care îi poate purta spre o carieră de succes.", spune Anca Ciuclaru, Partnership Manager, Code School Clubs.

 

Anul acesta, pe lângă lecțiile de programare, Code School Clubs a pregătit o surpriză elevilor care își doresc să afle mai multe despre algoritmii din spatele platformelor precum Facebook, Netflix sau Spotify. Copiii pot participa gratuit în cadrul unui un workshop dedicat Machine Learning, prin simpla înscriere în formularul disponibil.

Evenimentul Hour of Code are loc anual, în timpul Săptămânii Educației în Tehnologia Computerelor (Computer Science Education Week) și este organizat în România de ONG-ul educațional Adfaber, încă din 2014. În cele șase ediții, evenimentul s-a bucurat de o popularitate surprinzătoare în rândul elevilor și al profesorilor, de susținerea unor mari companii din România, a reprezentanților Administrației Prezidențiale, a artiștilor și a persoanelor publice.

Code School Clubs este clubul de tehnologie pentru copii și tineri fondat de români ce au creat cursuri de programare interactive, așa cum și-ar fi dorit sa le fie predate lor.

Prezent în nouă orașe din țară și oferă copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani oportunitatea de a învăța de la zero cele mai populare limbaje de programare.  

Copiii care doresc să acceseze lecțiile gratuite oferite de Code School Clubs în perioada 7-13 decembrie, sunt invitați să completeze formularul disponibil.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related