[2020. Ghid de supravietuire] Ana-Maria Diceanu: A trebuit sa invat sa fiu mai putin critica cu mine, sa accept ca nu pot fi perfecta in toate rolurile

[2020. Ghid de supravietuire] Ana-Maria Diceanu: A trebuit sa invat sa fiu mai putin critica cu mine, sa accept ca nu pot fi perfecta in toate rolurile

În spiritul acestei învățături a lui 2020 și după negocieri intense, Ana-Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, ne-a trimis și poza de mai sus. Ea spune cel mai bine cum a trecut anul acesta. Ana-Maria si-a antrenat optimismul, chiar si cand scoala online a venit peste work from home, casa s-a aglomerat, iar intimitatea a capatat straturi noi de intelesuri. 

La noi in casa sunt 2 antreprenori si doi scolari. Toti „lucram” de acasa in ziua de azi, spatiul personal a fost redefinit, decibelii au crescut, programele s-au dat peste cap.

 La job, clienti vechi si intelegatori, clienti noi din domenii noi, strategii de criza pe pandemie, adaptare. Lucrurile au continuat sa se roteasca cu viteza, chiar daca nu in directiile programate initial. Despre toate aceste schimbari ale noului normal, personale si profesionale, povesteste Ana in randurile urmatoare:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brain 4 Strategy

WHO WE ARE Committed to resultsAt Brain 4 Strategy, we are helping companies of all sizes respond to reputation challenges by developing business relevant communication strategies. Trust is the way to the heart of... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related