[În teorie] Laura Tugarev: Toate generațiile sunt deosebite, ele au vibe-ul lor, energia proprie și un fel de nebunie specifică

[În teorie] Laura Tugarev: Toate generațiile sunt deosebite, ele au vibe-ul lor, energia proprie și un fel de nebunie specifică

Am închis prin martie de două ori ochii și s-a făcut decembrie. Dar în pauza dintre clipiri s-au întâmplat de toate, începând cu crize-surprize și terminând cu adaptări, la care nu mai suntem dispuși să renunțăm așa ușor. Am schimbat atâtea procese, am transformat emoții, joburi, viața în pixeli și am rămas în online, unde existența pare un pic mai sigură. Bun, sunt cutremure și aici, pe Google, Facebook și Youtube, că nu mai țin serverele poverile noastre lumești.

Ceva însă a rămas la fel: curiozitatea noastră cea de toate zilele. Cu ea am plecat pe urmele unui alt profesor din RM, cu care am vorbit despre studiile în pandemie, studenții de ieri și de azi, provocări și visuri. Am primit și niște lecții de optimism, pe care le-am scrie cu bold, să se memoreze mai bine. În continuare, de vorbă cu Laura Tugarev, doctor în Științe ale Comunicării, lector Universitatea de Stat din Moldova și manager Pixel Media Center de la Centrul pentru Copii și Tineret „Artico”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related