Platforma Digi24.ro, record absolut în România: peste un miliard de afișări în anul 2020 și o medie de peste 10 milioane de vizitatori unici pe lună

Platforma Digi24.ro, record absolut în România: peste un miliard de afișări în anul 2020 și o medie de peste 10 milioane de vizitatori unici pe lună

Site-ul digi24.ro și aplicația mobilă Digi24 au reușit să genereze 1.094.613.674 de afișări și o medie lunară de 10.884.123 de vizitatori unici în anul 2020, conform datelor puse la dispoziție de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT).

Astfel, cele peste un miliard de afișări ale anului 2020 reprezintă un record absolut înregistrat vreodată de o platformă online cu specific media din România, iar cei peste 10 milioane de vizitatori unici lunar poziționează digi24.ro în topul preferințelor românilor cu privire la site-urile media.

Fiind principala sursă online de informare a românilor, digi24.ro, în ciuda contextului pandemic, a continuat să respecte normele jurnalismului de calitate și să ofere utilizatorilor materiale în conformitate cu normele deontologice asumate public: acuratețea (reflectarea realității așa cum este), echilibrul (prezentarea punctelor de vedere ale tuturor părților care constituie subiectul unei știri, fără a discrimina), echidistanța (exprimarea judecăților bazate exclusiv pe fapte și expertiză), diversitatea de opinii (distincția clară între jurnalismul de informare și cel de opinie) și integritatea (preocuparea constantă a jurnaliștilor de a nu induce telespectatorii în eroare cu bună știință).

Rezultatele înregistrate de echipele digi24.ro reprezintă o importantă mobilizare a jurnaliștilor Digi24, care și-au dovedit încă o dată profesionalismul. Totodată au făcut față contextului neobișnuit al anului 2020, reușind chiar să doboare recorduri. Românii au putut afla pe parcursul întregului an informații corecte, verificate și în timp util despre toate subiectele de interes național și internațional. Întreaga echipă de jurnaliști Digi24 și digi24.ro mulțumește publicului pentru fidelitatea și încrederea arătate și de această dată!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related