[Case Study] Heraldist pentru Raiffeisen Bank - Hai! Avem de repornit o țară

[Case Study] Heraldist pentru Raiffeisen Bank - Hai! Avem de repornit o țară

TOTUL S-A OPRIT. ÎNSĂ NU SE PUTEA OPRI

Viața companiilor a fost dată peste cap în 2020. Însăși funcționarea lor în starea de urgență și în lunile ce i-au urmat devenise o provocare în sine. În acest context nesigur, în care direcțiile nu mai erau clare, Raiffeisen Bank a decis să arate mediului de business că îi este alături.

 

ÎMPREUNĂ, REPORNIM

Redus la esențial, brieful a fost: “Suntem alături de companiile din România, indiferent de cât de complicat sau nesigur este contextul. Împreună vom reporni economia.”
Dar cum faci o campanie business-to-business să nu fie doar un statement publicitar ci o dovadă de sprijin și o sursă de inspirație și încurajare?

 

NIMENI N-O SĂ NE FACĂ UN VIITOR AȘA CUM TREBUIE DACĂ NU ÎL FACEM NOI

Ne-am uitat în portofoliul Raiffeisen Bank și am ales câteva companii care au crescut și au evoluat în parteneriat cu banca. Ne-am uitat la lucrurile importante care s-au întâmplat în evoluția lor prin aportul băncii, prin finanțări sau servicii de consultanță și asistență financiară.

Am ales companii din industrii diferite, companii pe care le cunoaștem de-o viață și companii ce au doar câțiva ani, companii din București și din țară, din orașe mari sau din zone rurale.
Am arătat contribuția Raiffeisen Bank în evoluția lor, simbolic, prin raze galbene care brăzdează imaginile și ne revelă clădiri, sere, echipamente, transport eco, câmpuri agricole, locomotive, vapoare dar și ciocolată, fursecuri sau ceramică.

 

În industrie, agricultură, construcții, comerț, servicii sau banking, companii mari, mijlocii sau mici - cu toții contribuim la repornirea țării. Campania demonstrează că împreună putem face lucruri frumoase și trainice indiferent de condiții și că, în final, depinde de noi să depășim momentele dificile și să ne facem din nou, cu încredere, planuri de viitor.

Campania s-a derulat în două valuri, primul dedicat marilor corporații românești, cel de-al doilea, întreprinderilor mici și mijlocii și oamenilor lor.

 

ECHIPELE IMPLICATE

RAIFFEISEN BANK: Corina Vasile, Doris Dezzani, Alina Holom, Mihaela Vasiluță, Gabriela Candet, Dana Boșoteanu, Iulia Dîrzu
HERALDIST: Zoran Zeerowski, Marius Pop, Brîndușa Inocan, Mirela Angelescu, Andy Daniluc
PRODUCTIE: SOME DUDES - Matei Pleșa, George Vasile

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related