Inov’Up - Loading Virtual Message...

Inov’Up - Loading Virtual Message...

ASER te invită la cea de-a treia ediție a evenimentului Inov’Up! Te așteptăm online, pe 3 și 4 martie, să explorăm spațiul intraprenoriatului, antreprenoriatului și digitalizării împreună cu oameni de afaceri de top.

 

Launch your future career

În prima zi, Radu Georgescu, co-fondator Gecad Venture, te va introduce în lumea intraprenoriatului și antreprenoriatului, vorbind despre experiența personală în domeniul de business. De asemenea, vei avea ocazia să interacționezi, printre mulți alții, cu Cristian Tudor de la Microsera și Cristian Chifoi fondatorul Bubble Waffles, care îți vor împărtăși poveștile lor de succes, precum și modurile în care au reușit să aducă inovația în afacerile lor. În urma discuțiilor vei primi răspunsuri la multe din curiozitățile tale atât legate de primii pași ai unei afaceri, cât și despre evoluția acesteia.

 

Orbitate with us around digitalization

În a doua zi, Valentin Radu, CEO la Omniconvert, va vorbi despre despre impactul pe care digitalizarea l-a avut asupra omenirii, precum și despre evoluția pe care o va avea mediul de business în anii ce urmează. Vei acumula cunoștințe, vei construi noi perspective și îți vei schimba viziunea despre domeniul de afaceri și despre  direcția de digitalizare a unui business.

Ce mai aștepți? Înscrie-te până în data de X și vino să descoperi posibilitățile infinite din lumea antreprenoriatului, intraprenoriatului și digitalizării!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related