[Ad List] Cum să fii un zeu australian. Sau un prosop deosebit

[Ad List] Cum să fii un zeu australian. Sau un prosop deosebit

Publicitatea poate orice. În egală măsură, să creeze pentru un prosop o coregrafie spectaculoasa, să îl facă pe Chris Hemsworth amuzant, să atragă atenția asupra inegalităților de gen și tot așa. Depinde unde își îndreaptă privirea. Noi credem că e bine ca tabloul să fie cât mai divers în reprezentarea vieții și a preocupărilor omenești. Și chiar un astfel de calup internațional am adunat în această săptămână: vedete, Marte, Australian Open, Bitcoin, teorii ale conspirației. Începem cu un app care te învață cum să fii Chris Hemsworth, ajungem pe planete roșiu cu Greta Thunberg și ironie, o ascultăm pe Jennifer Hudson cum cântă pentru drepturile femeilor și Mastercard, stăm o tură pe tușă și ascultăm dezbateri cu australieni și încheiem seara de vineri încercând să ocolim cele mai extravagante fake news. 

 

Centr

 

Greta Thunberg's Fridays For Future, FRED & FARID

 

Mastercard, McCann New York

 

Mint Mobile, Maximum Effort

 

Uber Eats

 

Taco Bell, Deutsch

 

Sheridan, Fabric\TBWA Sydney

 

Lidl, VMLY&R

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune

Dictionar



Branded


Related