Știi să negociezi cu procurementul? Vrei să obții valoare și să eviți presiunea de a închide negocierea cu orice preț ? Vino să înveți de la cel mai bun negociator

Știi să negociezi cu procurementul? Vrei să obții valoare și să eviți presiunea de a închide negocierea cu orice preț ? Vino să înveți de la cel mai bun negociator

UAPR anunță doua webinarii de negociere “NEGOCIEREA CLIENT-AGENȚIE // THE ESSENTIAL SURVIVAL GUIDE” și „NEGOCIEREA AGENȚIE – PROCUREMENT // YES, YOU CAN NEGOCIATE WITH PROCUREMENT AND WIN”,  sustinute de Eugen Mihai, autor al cărților de negociere "The Elite Negotiator™ – The Essential Edition", respectiv "The 10+1 Immutable Laws of Elite Negotiation".

Cele două webinarii se vor derula online, în 24 si 25 martie 2021, de la orele 17,00 și se adresează tuturor profesioniștilor din publicitate, mid manageri si seniori, care negociaza cu clienții, fee-uri de agenție, prețuri, termene și deadline-uri cu departamentele de marketing și procurement de la client.

 

"Cel mai important lucru pentru o relație de success și de lungă durată între un client și agenție este încrederea reciprocă: Încrederea clientului că agenția va face întotdeauna ceea ce trebuie, ceea ce este corect pentru el și brandurile sale, respectiv încrederea agenției că va avea parte de un tratament de pe picior de egalitate din partea clientului” spune Eugen Mihai despre webinarul Negocierea Client-Agenție.

 

“Cheia succesului este când agenția știe foarte bine care ii sunt punctele forte, ce valoare poate aduce clientului și cum se diferențiaza de competiție, dar în același timp încearcă să "împacheteze" deal-ul astfel încât și nevoile omului de Procurement sunt satisfăcute." , spune Eugen Mihai,  in prezentarea celui de-al doilea webinar despre Negocierea cu Procurementul.

 

Astfel, in 24 martie, in cadrul webinarului “NEGOCIEREA CLIENT-AGENȚIE // THE ESSENTIAL SURVIVAL GUIDE” vom explora urmatoarele teme:

  • Ingredientele cheie pentru cultivarea unei relații de succes și pe termen lung între client și agenție
  • Cum poate o agenție să se diferențieze fată de competitorii săi în fața unui client
  • Diferența dintre a face lucrurile corecte vs. a face lucrurile ușoare
  • Importanța unei mentalități și a unei perspective corecte
  • Cum să faci ca negocierea de preț sa fie secundară și nu principalul subiect de discuție.

Vom continua în data de 25 martie, cu webinarul „NEGOCIEREA AGENȚIE – PROCUREMENT // YES, YOU CAN NEGOCIATE WITH PROCUREMENT AND WIN”, în cadrul caruia vom investiga:

  • Ce își doresc oamenii din Procurement?
  • Cum să eviți presiunea de a închide negocierea cu orice preț
  • Multiplele caștiguri pe care le poți avea în vedere într-o negociere
  • Importanța de a avea o mentatitate și o atitudine corectă pe parcursul negocierii.
  • Care este VALOAREA totală pe care o poți obține în urma unei negocieri
  • Cum să controlezi discuțiile când negociezi cu personalități dificile.

 

INSCRIERI SI TAXA DE PARTICIPARE

Numarul de locuri este limitat, dar membrii UAPR beneficiaza de un loc gratuit pe agentie.
In cazul in care membrii UAPR doresc mai multe coduri de acces, pretul participarii este de 35 EURO + tva / persoana / webinar.
Pentru non membrii UAPR, pretul este de 65 EURO + tva/ persoana / webinar.
Inscrierile se pot face pana pe data de 18 Martie 2020.

 

Eugen Mihai are o vastă experiență în poziții de top în companii multinaționale din domeniul FMCG (Procter & Gamble, Molson Coors), retail (METRO Group) și agenții de publicitate (Wave Division Group, Care Direct).

Prin rolurile deținute, Eugen s-a implicat intens atât în vânzări (produse FMCG, dar și servicii), cât și în achiziții de bunuri și servicii, astfel că a experimentat la prima mână ambele părți ale "baricadei" de cumpărare / vânzare.

Este autorul a două cărți de negociere publicate la nivel international: "The Elite Negotiator™ – The Essential Edition", respectiv "The 10+1 Immutable Laws of Elite Negotiation". Din 2014 încoace mii de persoane de pe 4 continente, au beneficiat de trainingul sau "The Elite Negotiator™".

 

CE SPUN PARTICIANTII     

Pur și simplu PRICELESS  

“Experiența vastă a lui Eugen face ca trainingurile și discuțiile cu el sa fie de neprețuit. Pe lângă experiența lui directă de negociere și exemplele diverse, cere și exemple personale și oferă sfaturi practice.”

Interactiv, practic și foarte util

 “Am participat la un curs interactiv și complex, practic și foarte util, ce a conținut studii de caz realiste și relevante. Eugen a pus accentul pe exemple din viata reală, pe discuții și exerciții practice. Am apreciat și umorul de care Eugen dă dovadă, in abordarea unor subiecte foarte serioase, precum negocierea.”

Exemple din viața reală

“Experiența lui Eugen de ambele părți ale baricadei, a generat o serie de exemple relevante ce au ilustrat subiectele discutate pe parcursul trainingului. Recomand trainingurile susținute de Eugen tuturor celor care vor să devină buni negociatori atât în business, cât și în viața personală.”

Foarte structurat

“Un training cu informații relevante și foarte bine structurate, pe care le poți asimila foarte ușor. Este un training și un trainer care te captivează și te ține implicat și atent pe tot parcursul sesiunii.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related