În luna femeilor, Kultho – Forever Diamonds lansează campania ‘Sărbătorim Femeile Remarcabile!’

În luna femeilor, Kultho – Forever Diamonds lansează campania ‘Sărbătorim Femeile Remarcabile!’

Kultho - Forever Diamonds celebrează rolul femeilor în societate prin noua campanie de comunicare lansată și ne îndeamnă să le arătăm recunoștință și apreciere tuturor femeilor din viața noastră.

Bijuteriile Kultho devin, astfel, o reconfirmare a unicitații feminine.

"Suntem înconjurati de femei remarcabile. Sunt nenumărate exemplele de femei care ne inspiră, care prin natura lor se dovedesc a fi excepționale. Femei pasionate care excelează în domeniul lor, care conduc companii spre succes, mame care schimba vieți, devenind astfel modele pentru cei din jurul lor, artiste cu cariere excepționale, eroinele din viață de zi cu zi despre care, poate, nu auzim suficient.

Nu sunt fără de cusur, însă sunt femei cu adevărat remarcabile. Acesta este motivul pentru care ne-am dorit să abordăm advertisingul pentru bijuteriile de lux dintr-o perspectivă diferită. Să ieșim din tiparele comunicării plastice cu care ne am obișnuit, care nu transmite suficient și să ancorăm comunicarea Kultho într-un cadru real, cu emoție și înțeles.

Dăruirea unei bijuterii Kultho nu este întâmplătoare. Dincolo de estetica extraordinară, valoarea pieselor din portofoliul Kultho este amplificată de amprenta maeștrilor artizani ai celor mai mari case de bijuterii de lux din întreaga lume. Fiecare design pe care îl creează este inspirat de caracterul femeilor remarcabile din jurul nostru. Grația, puterea și delicatețea lor se contopesc în fiecare bijuterie, transformând-o într-un simbol de necontestat al individualității feminine.
De aceea, acesta campanie nouă a venit natural. Femeile remarcabile au fost mereu publicul căruia ne-am adresat, însă acum am ales să o spunem clar și asumat. Prin acest nou concept de comunicare, însoțit de un packaging special, ne dorim să venim în sprijinul tuturor celor care vor să facă femeilor din viață lor o declarație de unicitate prin dăruirea unei bijuterii Kultho", spune Madalina Diaconu, marketing manager al grupului B&B Collection.

 

Campania include un spot Tv și cinci testimoniale video, care prezintă cinci femei cunoscute și apreciate pentru performanțele lor în diferite domenii de activitate: Medeea Marinescu, Raluca Michailov, Andreea Răducan, Ilinca Vandici, Sonia Argint.

Povestind despre ce înseamnă o femeie remarcabilă și dezvăluind cheia lor către succes, protagonistele spoturilor accentuează faptul că fiecare femeie este exceptională, dacă încearcă să-și depășească limitele în fiecare clipă și să devină cea mai bună variantă a ei.

 

Mixul de canale include campanii TV, radio, online & social media, Outdoor și In-store.

Parte din grupul B&B Collection, Kultho comercializează bijuterii și ceasuri ale celor mai cunoscute branduri internaționale de lux. Rețeaua Kultho este una dintre cele mai importante prezente pe piața de profil, numărând 23 de magazine în cele mai importante centre comerciale din țară.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related