Talida Cristea a fost numită Chief Operating Officer al KUBIS

Talida Cristea a fost numită Chief Operating Officer al KUBIS

Începând cu ianuarie 2021, Talida Cristea ocupă poziția de Chief Operating Officer, din care va coordona operațiunile agenției. În echipa KUBIS de aproape 9 ani, Talida a ocupat, încă din 2017, poziția de Client Service Director.

 

“Sunt recunoscătoare pentru acest nou rol și pentru parteneriatul pe care îl am cu echipa de management și sunt încrezătoare că putem construi mai departe cea mai bună versiune a acestei companii.

KUBIS este într-o nouă fază de dezvoltare, în care potențialul de creștere și de creare de valoare este extraordinar, atât prin oamenii talentați, inovativi și pasionați, cât și prin energia și dedicarea investite în a scoate cel mai bun produs creativ cu impact pozitiv în obiectivele de business ale clienților noștri.”, spune Talida Cristea, noul COO KUBIS.

 

„În cei deja treisprezece ani de la înființare, KUBIS a evoluat constant, ajungând una dintre cele mai relevante agenții de publicitate din România, iar succesul și reputația se datorează în primul rând oamenilor care au construit și dezvoltat încontinuu această companie.

Talida este deja de nouă ani în echipă, practic și ea și agenția au crescut împreună. Am încredere că numirea ei în rolul de Chief Operating Officer va accelera trendul ascendent și va maturiza și mai mult produsul creativ al agenției. În curând, vom anunța și alte schimbări de foarte bun augur pentru KUBIS.”, a declarat Vlad Popovici, Managing Partner.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related