Am tot scris de FRIENDS, sa mai scriu si de prieteni.

Imi place de Razvan ca are ambitie. Nu-mi place de Razvan ca e prea patimas. Imi place de Radu ca are simtul pericolului, nu-mi place de Radu ca e superficial. Imi place de Matt ca e nebun, nu-mi place de Matt ca e prea mandru. Imi place de Dinu ca e sufletist, nu-mi place de Dinu ca se indragosteste prea des de ideile lui. Imi place de Bojan ca e stabil, nu-mi place de Bojan ca e comod. Imi place de Agi ca simte mult, nu-mi place de Agi ca nu e independent. Imi place de Andrei ca e iute, nu-mi place de Andrei ca e repezit. Imi place de Sorinake ca e exact, nu-mi place de Sorinake ca e incapatanat. Imi place de Felicia ca e saritoare, nu-mi place de Felicia ca e grabita. Imi place de Oana ca intelege, nu-mi place de Oana ca, parca, judeca.

Imi place de cealalta Oana ca e tonica, nu-mi place de cealalta Oana ca e retinuta. Imi place de John ca are replica, nu-mi place de John ca oboseste repede. Imi place de Petrica tare, ca stie ce face, nu-mi place de Petrica atunci cand e prea umil. Imi place de Raluca atunci cand vede lucrurile de sus, nu-mi place cand le vede de jos. Imi place Ioana cand face lucrurile cu umor, nu-mi place de ea cand se incrunta.

Imi place Adinel ca gandeste strategic, nu-mi place de Adinel cand gandeste prea strategic. Imi place de Tic fiindca atunci cand pricepe face, nu-mi place Tic cand se impiedica in el ca sa faca. Imi place Andreea - cui nu-i place Andreea - si nu-mi place Andreea ca nu e sociabila. Imi place doamna Tanta ca ne aduce noroc, nu-mi place doamna Tanta cand se pune pe vorbit.

Imi mai plac multi si multe, asa cum imi displac o gramada. Imi plac oamenii care inteleg adevarul prieteniei si nu-mi plac cei ce cred ca prietenia tine de ceva, de o bere sau maslina. Imi plac oamenii la toate varstele lor dar nu-mi plac cei ce raman la o varsta anume.

Imi place publicitatea si nu-mi place publicitatea, imi place ca suntem la rubrica Insider si nu-mi place ca prea des ma simt mai bine ca outsider.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

cosmin solidox
acum 17 ani
Pentru binele tau, sper ca esti art


Branded


Related