NOVUM By The Sea, gazda celui mai mare camp de muzică din Europa de Est: ”Global by the sea” by Global Publishing

NOVUM By The Sea, gazda celui mai mare camp de muzică din Europa de Est: ”Global by the sea” by Global Publishing

Peste 30 de producători, compozitori și artiști au ajuns weekend-ul acest la NOVUM By The Sea, unde timp de o săptămână se va desfășura cel mai mare camp de creație muzicală. INNA, Roxen, Sickotoy, Irina Rimes sau Olivia Addams sunt doar câțiva dintre artiștii care vor participa și își vor lăsa amprenta asupra viitoarelor producții cu potențial de HIT-uri internaționale.  Camp-ului ”Global by the sea” dorește să facă din România cel mai mare hub de muzică din Estul Europei. 

NOVUM By The Sea și Global Publishing sunt pregătiți să sporească interesul producătorilor și artiștilor străini pentru pregătirea următoarelor colaborări internaționale prin cel mai mare și fresh camp de creație muzicală organizat în Europa, și anume ”Global by the sea”.

Locația în care s-au adunat cei mai talentați artiști și producători români, cât și straini, a creat atmosfera perfectă pentru ca vocile artiștilor, versurile songwritterilor și beat-urille producătorilor să se armonizeze. Pe lângă artiștii și producătorii de top ai momentului, din România, care sunt lideri pe piața muzicală în țări precum Lituania, Ucraina, Rusia, Bulgaria, Slovenia sau Polonia,  se alătură producători din Norvegia, Danemarca, UK si Germania pregătiți să lucreze pentru următoarele HIT-uri internaționale. Timp de șase zile, INNA, Roxen, Marco & Seba, Sickotoy, Minelli, David Ciente, Irina Rimes, Olivia Addams, Florian Rus, Emaa sau Viky Red vor face echipă cu hitmakeri din industria muzicală globală si vor genera zeci de idei cu potențial internațional.

Pe lângă producțiile muzicale ce vor ieși din mâna pasionaților de muzică, vom putea să ne bucurăm de atmosfera și de energia camp-ului cu ajutorul partenerilor de la Kiss FM. Ana Petcu și Cristi Neacșu vor relata zilnic tot ce se întâmplă in camp, atât OnAir cât și Online, vor sta de vorbă cu artiștii și producătorii prezenți și te vor invita să iei parte la crearea unui HIT.

”Global by the sea”, cel mai mare camp de creație muzicală din Europa de Est, organizat de Global Records și Global Publishing în colaborare cu Kiss FM și NOVUM By The Sea își propune ca pe lângă conexiunile interumane și schimbul de experiențe muzicale dintre producători și artiști, să genereze următoarele big hits pentru industria muzicală internațională. Camp-ul ”Global by the sea” este pregătit să pună industria muzicală românească pe harta celor mai importanți exportatori de muzică ai Europei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related