Mediapost Martech intră în rândul partenerilor HubSpot Platinum Partners. Pe plan mondial, mai puțin de 8% dintre partenerii HubSpot reușesc să atingă acest nivel de certificare

Mediapost Martech intră în rândul partenerilor HubSpot Platinum Partners. Pe plan mondial, mai puțin de 8% dintre partenerii HubSpot reușesc să atingă acest nivel de certificare
  • HubSpot este apreciată de către analiști precum Gartner ca fiind una dintre cele mai agile, ușor de utilizat și performante platforme de automatizare a proceselor de marketing, vânzări și suport pentru clienți. HubSpot deservește peste 10.000 de companii, din 65 de țări
  • Instrumentele de automatizare menționate mai sus, cunoscute sub denumirea de “industria martech” au dovedit deja în timpul pandemiei că, prin recalificarea forței de muncă, pot salva o serie de job-uri amenințate de contextul economic în schimbare

Mediapost Martech, parte a grupului Mediapost Hit Mail și companie specializată în automatizarea serviciilor de marketing, vânzări și suport pentru clienți, a obținut certificarea de Partener Platinum HubSpot, după doar un an și jumătate de activitate pe piață. Realizarea este remarcabilă pentru o companie din sud-estul Europei, mai ales în contextul în care, la nivel mondial doar 8% dintre partenerii HubSpot ajung să atingă acest nivel. De asemenea, Mediapost Martech este partenerul HubSpot din România cu cele mai multe acreditări oficiale HubSpot, în număr de 23, având nu mai puțin de 11 consultanți certificați.

HubSpot este o platformă de automatizare a proceselor de marketing, vânzări și suport pentru clienți, fondată în 2006, în SUA, care deservește peste 10.000 de companii, din 65 de țări. Compania americană de consultanță și cercetare în IT, Gartner, apreciază HubSpot ca fiind una dintre cele mai rapide, ușor de utilizat și performante platforme de acest tip, la nivel global.

 

„Cred cu tărie că de fiecare dată când o companie de servicii din România reușește o performanță notabilă la nivel european sau mondial este un motiv de mândrie pentru mediul de afaceri românesc și de ce nu, și pentru mediul academic. În ultimul an, am câștigat nu mai puțin de 20 de clienți pentru care am produs, împreună cu HubSpot, rezultate care au mers până la triplarea indicatorilor cheie de performanță, cu mai puțin de jumătate din resurse“, a declarat Adrian Alexandrescu, Managing Partner al Mediapost Martech.

 

Mediapost Martech oferă clienților săi servicii de proiectare de programe de CRM (Customer Relationship Management), marketing, vânzări și suport-client de nivel înalt, precum și implementarea acestor programe, folosind platforme software de ultimă generație, dotate inclusiv cu capacități de Inteligență Artificială, așa cum este și HubSpot.

În actualul context economic, afectat de schimbările generate de pandemie, instrumentele de automatizare a acțiunilor de marketing și vânzări pot salva numeroase locuri de muncă.

Adrian Alexandrescu:

„Ne apropiem de finalul primului semestru din 2021 și am observat deja o deschidere crescută a companiilor față de industria martech, în general. Am implementat astfel de platforme software pentru companii din domenii precum farmaceutic, comerț electronic, telecomunicații, industria auto și cea chimică. Companiile investesc în automatizarea serviciilor de marketing, vânzări și relații cu clienții și își recalifică forța de muncă pe principii noi, moderne și eficiente. Pe lângă partea de implementare efectivă, cel mai solicitat serviciu al agenției noastre din ultimul an și jumătate a fost trainingul pe aproape orice subiect legat de automatizarea proceselor de business.”

 

Cele mai multe companii care utilizează sisteme CRM provin din segmentul business-to-business și comerț electronic, iar costurile pentru un asemenea sistem pornesc de la 2.000 euro pentru implementare și aproximativ 500 de euro lunar.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mediapost Martech

Serviciile Mediapost Martech acopera domenii precum Digital Transformation sau Marketing Automation. Ca parte a grupului Mediapost, ce include si Interactions precum si alte companii de comunicare si marketing... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related