Global Records devine primul label independent din Polonia, Rusia, Ucraina, Bulgaria și România, la sfârșit de 2021

Global Records devine primul label independent din Polonia, Rusia, Ucraina, Bulgaria și România, la sfârșit de 2021

Ultima săptămână a anului 2021 a plasat Global Records pe locul întâi în topul label-urilor independente din teritorii precum Polonia, Bulgaria, Rusia & CIS, cu peste cinci piese în Top 100 Airplay.

INNA, Minelli, Olivia Addams, Sickotoy, Antonia, Roxen și wrs sunt artiștii care nu au lipsit în 2021 din topurile radio și TV din CEE. Piesele lor au ocupat mai multe săptămâni la rând primele poziții ale clasamentelor radio din teritorii precum Rusia & CIS, Polonia sau Bulgaria, reușind astfel să situeze Global Records în topul celor mai difuzate label-uri independente.

Dintre piesele care au închis anul în Top 10, putem menționa INNA – UP (#2 Rusia, #3 Bulgaria # 9 Polonia), Minelli – Nothing Hurts (#7 Bulgaria), Minelli – Rampampam (#9 Ucraina), wrs – Tsunami (#6 Bulgaria), Olivia Addams – Stranger (#2 Ucraina), Roxen – Money Money (#7 Rusia), Alok X INNA x Sofi Tukker – It don’t matter (#4 Rusia).

Pe lângă succesul international, Global Records și-a păstrat statutul de lider în Romania, pentru al treilea an consecutiv, fiind prezent constant cu șapte piese din zece, în clasamentul difuzărilor radio.

În Rusia, de-a lungul anului, Global Records a atins doua praguri importante: două #1 pentru mai bine de opt săptămâni consecutive, pentru INNA – Flashbacks și Minelli - Rampampam. În plus, în Polonia, Olivia Addams a resușit performanța de a avea trei piese în Top 10 Airplay, iar piesa „Stranger” a stat șapte săptămâni pe prima poziție a clasamentului radio.

În cea mai de succes săptămâna, Global Records s-a clasat cu 15 piese în topurile săptămânale de radio & TV din Bulgaria. În Turcia și Ucraina au fost constant artiști români clasați în top airplay, printre care enumerăm INNA, Minelli, Gran Error, wrs, Sickotoy și lista poate continua.

Anul 2021 a adus rezultate bune pentru Global Records și în zona de digital, unde a reușit să adune 2,5 miliarde de streams, cu un total de 11 miliarde.

Pentru Global Records, anul 2022 se anunță unul și mai intens, cu și mai multă muzică și noi recorduri de doborât. Începutul de an vine cu noi lansări locale și internaționale, printre care videoclipul Carla’s Dreams pentru piesa “Victima”, Olivia Addams cu prima ei piesă în limba română “Scrisori în minor”, DJ Project feat EMMA cu “La timpul lor”, dar si cu două albume semnate INNA, care au fost compuse în cadrul proiectului  “Dance Queen’s House”. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related