Câte kilograme de pandemie ai pus pe tine?

Câte kilograme de pandemie ai pus pe tine?

“Nu trăiești doar ca să plătești facturi și să slăbești”, așa suna un citat de care am dat întâmplător pe Instagram, as it happens. În ciuda conștientizării ăsteia, obsesia noastră de a arăta mai bine e mereu acolo, mereu prezentă și mereu gata să ne facă să ne învinovățim pentru dățile când ne luăm o porție mare de cartofi prăjiți la meniu.

Pandemia le-a acordat multor persoane răgazul de care aveau nevoie ca să își intre în formă și să se împrietenească cu exercițiile fizice și mâncatul sănătos. Și pentru la fel de mulți oameni, contextul plin de stres i-a făcut să pună niște kilograme în plus, iar în scenariul ăsta și-au încadrat targetul cei de la MAINSTAGE. Spotul lor pentru 7card, un abonament de relax&sport, a transformat tot ce a însemnat lockdown-ul în ceva extra-simplificat: KILOpandemia. Eu aș zice că lucrurile au fost ceva mai complexe de atât. Poate pandemia mâncatului emoțional din cauza incetitudinii și a fricii, sentimente de care scăpai doar dacă îți concentrai atenția pe orice altceva, chiar și pe mâncare.

Trendul ăsta cu melodiile în reclame are succes și prinde pentru că dinamizează spotul, însă în cazul 7card se simte mai mult ca un imn forțat care rimează biovegan cu samaritean, asta în timp ce vorbește despre ceva ce se vrea a fi relatable. Pentru că, de fapt, kilogramele în plus adunate în pandemie sunt grele pentru că ele s-au adunat și în suflet, sub formă de frici, frustrări, confuzii sau întrebări legate de timpul care se simte pierdut.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related