[Spiritul Ideo] Rezistența prin teatru: Am crescut simțind că suntem într-un spațiu sigur, unde emoțiile nu ne erau invalidate, ci cultivate armonios

[Spiritul Ideo] Rezistența prin teatru: Am crescut simțind că suntem într-un spațiu sigur, unde emoțiile nu ne erau invalidate, ci cultivate armonios

În adolescență debutează curajos căutarea de sine, perioada în care întrebările puse sunt mai importante decât răspunsurile. În călătoria asta au loc multe întâlniri definitorii care creează povești neașteptate.

Genul de povești care apar atunci când o mână de adolescenți din licee diferite, dar mânați de aceleași dorințe, se cunosc în cadrul unui festival de teatru și își dau seama că nu vor să se mai despartă. Așa s-a născut trupa de teatru adolescent Rezistența, după ce participanții veniți individual la Ideo Ideis au petrecut 5 zile non-stop împreună. Carla Oncescu, Maria Ferăstrău, Catinca Baldovin și Dragoș Zărnescu sunt cei care au pus de trupă după ateliere, iar Alexandra Zavelea, Sofia Iordan și Tudor Mihalcea li s-au alăturat anul acesta. Împreună sunt trupa Rezistența. Sub îndrumarea actriței Ana Covalciuc, cea care a fost acolo de la primele ateliere când erau încă niște străini, se pregătesc să se înscrie la ediția de anul acesta a festivalului Ideo Ideis.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related