[Art&Magic] Anda Varlam: Social media ajuta enorm un artist. Cel putin in ceea ce priveste expunerea in fata potentialilor clienti

[Art&Magic] Anda Varlam: Social media ajuta enorm un artist. Cel putin in ceea ce priveste expunerea in fata potentialilor clienti

Anda Varlam spune despre arta sa ca este o aventura spirituala, iar in procesul de creatie se arunca liber, de fiecare data cu gandul de a descoperi ceva nou si unic. Ne-a placut unghiul din care se priveste ca un creator de arta contemporana. Isi imparte timpul si inspiratia intre proiecte de ilustratie si pictura murala, iar de-a lungul anilor desenul i-a adus un echilibru pe care isi doreste sa-l mentina cat mai multa vreme.

"Fiind pe drumul acesta inca de la o varsta frageda, am simtit ca simtul analitic, perseveranta si cautarea de noi perspective de a filtra ceea ce este in jurul meu s-au dezvoltat exponential. Desi momente greu de inteles am avut si eu, desenul si pictura au fost un refugiu pentru mine, care m-a reconectat la propia persoana si mi-a oferit spatiul sa ma recladesc si sa evoluez".

Intra in contul tau sau creeaza-ti unul pentru a citi acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

SectiuneBranded


Related