Editorii web evoluează cu ”Explorează mai mult”, noua funcție de native advertising de la Project Agora

Editorii web evoluează cu ”Explorează mai mult”, noua funcție de native advertising de la Project Agora

Editorii au acum un nou instrument în arsenalul lor de monetizare, odată cu lansarea noii funcționalități de native advertising de la Project Agora, ”Explorează mai mult”.

Explorează mai mult” este o nouă caracteristică dezvoltată de Taboola, partener exclusiv Project Agora pentru zona de conținut nativ. Este concepută pentru a păstra mai mult în site utilizatorii care vizitează versiunea de mobil, venind din Social Media și din alte aplicații. Astfel, înainte de a părăsi site-ul, utilizatorilor le sunt recomandate alte articole de conținut relevante pentru ei.

Performanțele funcției ”Explorează mai mult” sunt impresionante, atât pe smartphone, cât și pe tabletă. Implementarea acestei noi funcții aduce o creștere medie de 60% a RPM-ului (venituri per o mie de afișări) și o creștere organică de 100% a ratei de click pe mobil, iar pe tabletă contribuie cu o creștere de 45% a veniturilor și 30% pentru rata de click.

Pentru editorii care deja lucrează cu Project Agora, implementarea funcției ”Explorează mai mult” este extrem de facilă. Echipa de specialiști a Project Agora se ocupă integral de implementare și nu este necesar niciun efort din partea editorului pentru a obține rezultate imediate.

"Mai mult de 34 de editori din România precum a1.ro sau observatornews.ro au implementat deja funcția ”Explorează mai mult” în versiunea de mobil. Au reușit astfel să păstreze utilizatorii în site pentru mai mult timp și, totodată, să crească veniturile publicitare. Pentru ei, implementarea ”Explorează mai mult” este o soluție rapidă care nu necesită niciun efort", spune Adrian Moțîrlichie (Country Manager Project Agora România).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related