O altfel de pledoarie pentru vaccin

O altfel de pledoarie pentru vaccin

Oricât de amuzante ar fi glumele legate de faptul că vaccinul anti-covid te face să prinzi 5G, e trist când îți dai seama că mulți oameni chiar gândesc așa. Vaccinul e de fapt un cip instalat de Oculta Mondială ca să ne conducă mai ușor. Asta sau orice alt scenariu apocaliptic, alături de “sunt interese mari la mijloc” reprezintă câteva dintre argumentele pe care poți să le auzi din gura unui anti-vaxxer.

În contextul ăsta, sunt binevenite campaniile de conștientizare a ceea ce presupune cu adevărat vaccinul. Cel mai recent spot e realizat de Dan Panaet cu sprijinul ARPS. Clipul e mișto pentru că aduce senzația aia de informal, nu simți că asiști la o prezentare power-point despre COVID19 cum ne-au obișnuit celelalte campanii pentru vaccinare. Începe într-o manieră catchy, un soi de reinterpretare a “You talkin’ to me?” a lui De Niro din Taxi Driver. Și uite așa încep să fie înșirate cu umor motivele reale pentru care să te vaccinezi: ca să mănânci burgeri în oraș, să ieși în cluburi și să mergi în vacanțe low-cost.

Deși premisa de la care pleacă clipul e bună, pe alocuri se simte de parcă nu e dusă la capăt. Una peste alta, e o abordare fresh care arată că subiectele seriose se pot promova și altfel.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related