"Eram pregatiti oricand sa preluam orice proiect de orice dimensiune"

Are principii, iar jurnalistii stiu ca nu isi face din PR un tel de zi cu zi. Lasa in general lucrarile agentiei sa vorbeasca pentru el. Este recunoscut ca unul dintre cei mai talentati art directori din Romania. Andrei Cohn, Directorul de Creatie Cohn & Jansen / Ashley & Holmes, ne vorbeste despre afilierea la reteaua elena, Cosmote, conturi noi, pitch-uri si valorile agentiei.

IQads: Cum se simte agentia de la asocierea cu Ashley & Holmes?
Andrei Cohn: Agentia se simte in foarte multe feluri de la asociere incoace... in cel putin atatea feluri cati oameni sunt in ea.
Personal ma simt in doua feluri: unu - nu stiu inca prea bine ce sa pastrez din trecut - si doi - nu stiu ce sa accept din prezent.
Agentia incepe sa semene din ce in ce mai putin cu mine si cred ca este un lucru foarte bun pentru ea. Simt ca in trecut, din dorinta ca pana si fursecurile din conference room sa fie conforme cu principiile mele, am fost un fel de frana, in momente in care agentia ar fi trebuit sa mearga mai departe. Astazi agentia isi defineste propria personalitate, iar daca trebuie sa o descriu, cred ca este, cu bune si rele, mult mai moderna decat mine.
Tributul fata de valorile mele personale avea drept de veto, iar acum eficienta agentiei tinde sa capete intaietate. Din panica legata de faptul ca agentia se cheama la fel ca mine, am incercat sa fiu strict atat in legatura cu ceea ce nu cred ca este bine sa facem in aceasta meserie, cat si felul in care eu cred ca lucrurile trebuie facute.
Astazi am senzatia ca in acest mod ingustam orizonturile agentiei intre limitele mele personale. Astfel, imi propun sa fiu mai deschis la lucruri care nu sunt tocmai genul meu, ramanand la fel de strict doar fata de lucrurile care tin de morala simpla si probitate profesionala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related