[Out of Office] Andreea Lupescu: Imi dau seama că n-am mai descoperit niciun loc nou recent. Am mers în cele vechi care-mi plac

[Out of Office] Andreea Lupescu: Imi dau seama că n-am mai descoperit niciun loc nou recent. Am mers în cele vechi care-mi plac

A fost un an pentru introspecție și locuri liniștite. Pentru retragere și pentru visele de a descoperi. O buclă de timp care a inclus în principal munca și pe noi înșine. Dar, odată ce ne-am depășit fricile, a fost la fel de ușor să întindem mâinile și să vedem ce este acolo. Locurile vechi au căpătat farmece noi, locurile noi ne-au îmbrățișat. A fost așa și pentru muziciana și jurnalista Andreea Lupescu, cunoscută de mai bine de un deceniu ca Andreea Verde.

“Anul acesta a fost dificil. Pe de-o parte aveam o sete de a călători și m-aș fi dus oriunde. Pe de altă parte, trebuia să mă asigur că e safe, că nu se anulează zborul, că nu e o zonă de risc. Îmi era foarte dor de partea asta artistică - pictură, instalații, sculptură, arhitectură. Dar îmi doream să stau cât mai mult în aer liber. Până la urmă am ales Barcelona, pentru că era pe lista mea de dorințe și o tot amânam. Asta cred că e cea mai importantă schimbare a anului - nu am mai amânat”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related