Books-Express.ro, îți oferă o experiență olfactivă la deschiderea coletelor

Books-Express.ro, îți oferă o experiență olfactivă la deschiderea coletelor

Books Express, librăria online de carte străină, a lansat ambalajul cu aromă de cookies, cafea și mirosul de tipar pentru a oferi o experiență olfactivă celor care deschid coletul. 

Books Express este o experiență care se transformă cu fiecare persoană și încă de la început a devenit “librarul personal” al tot mai multor oameni interesanți, de cele mai diverse profesii și pasiuni. 

A adus experiențe cititorilor fie sub forma mesajelor personalizate sau a diverselor tipuri de ambalaje de cadou pentru a fi cât mai aproape de cei care citesc, iar lansarea noului ambalaj cu parfum are ca scop crearea unor legături autentice cu oamenii care iubesc cărțile, după un an în care interacțiunile umane au fost reduse.

Mereu ne-au inspirat oamenii care ne vizitau, iar anul trecut am simțit lipsa conexiunii cu ei, această barieră care a intervenit între noi și ei. Ne-am dorit să le aducem tuturor celor care iubesc cărțile un plus de experiență, o mică parte din cine suntem noi sub formă olfactivă, printr-un ambalaj cu o aromă care ne definește. Este un parfum propriu, creat împreună cu colegii, într-un atelier artizanal de parfumerie, ce are ca note de bază cookies, cafea și mirosul de tipar, care nu avea cum să lipsească pentru cei care îndrăgesc cărțile,” a spus Bogdana Bengulescu - cofondator Books-Express.ro 

Ambalajul cu parfum aduce în prim plan crearea unei relații autentice cu cititorii prin faptul că mirosul este strâns legat de acele părți ale creierului care stimulează emoțiile și amintirile, iar fiecare colet Books Express activează diverse experiențe personale pe care oamenii le-au trăit și pe care și le amintesc. 

“În alegerea ingredientelor pentru parfum, ne-a plăcut tuturor mirosul de șofran și atunci am făcut legătura cu micul orășel Saffron Walden, din Anglia, care este locul ce ne-a inspirat să aducem atmosfera de acolo și să construim un business de carte străină în România. Întotdeauna am avut o relație specială cu cărțile, iar când am vizitat Saffron Walden, am fost fascinată de orașul acesta unde erau foarte multe magazine de cărți care, în general, erau anticariate.

Mirosul are o putere fascinantă de a păstra amintirile vii și de a ne bucura continuu de ele,” a povestit Bogdana.

Începând cu luna Iunie toate cărțile comandate se livrează în ambalajul cu parfum și toți cei care au primit coletul și au simțit aroma la deschiderea acestuia sunt invitați de către echipa Books Express să reflecteze la amintirea pe care o generează parfumul librăriei.

“În acest an am creat acțiuni prin care să fim alături de comunitatea noastră, prin care să comunicăm cine suntem într-un mod autentic, chiar dacă nu suntem perfecți, pentru că targetul nostru este copilul interior al fiecăruia dintre noi, care este dornic să se cunoască și să evolueze.

Am pornit de la a consolida relațiile cu comunitatea prin asocierea propriilor emoții cu noi, prin acțiuni olfactive, pâna la un dialog deschis cu cei care ne sunt alături sub forma unui Podcast despre Speranță. Consider că fericirea este un lucru care nu se poate cumpăra, dar pe care îl poți dărui printr-o carte, care să aibă în afară de experiența gestului și întreaga experiență Books,”, a menționat Bogdana.

Books Express este librăria online de carte străină care a început acum 12 ani prin a aduce orice carte din lume pentru dezvoltarea profesiilor și pasiunilor oamenilor, evidențiindu-se prin experiența pe care o oferă la livrare și dorința de a fi librarul personal al tuturor celor care achiziționa cărți. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related