Thinkdigital și Mediapark anunță un parteneriat strategic pentru România

Thinkdigital și Mediapark anunță un parteneriat strategic pentru România

Thinkdigital, companie specializată în digital media, deținută de antreprenorii Dragoș Stanca și Cristina Cucuiu în asociere cu grupul internațional TDG, și dezvoltatorul global de soluții web și mobile Mediapark, parte din grupul Entra Holdings, au anunțat azi semnarea unui parteneriat strategic pentru România.

Mediapark este un grup global cu birouri în 11 țări, care are peste 170 de angajați și a fost fondată acum mai bine de 10  ani. Printre clienții dezvoltatorului web & app se numără branduri majore precum Redbull, Vodafone, Spark, Princeton University, Scoot 911, ProTV și mulți alții.

Serviciile companiei acoperă o arie vastă începând cu web development, mobile apps, UX and design în zeci de tehnologii diferite.

În urma parteneriatului, clienții Thinkdigital și Mediapark vor putea beneficia de sinergii perfecte care vor putea să le acopere cele mai ridicate pretenții în comunicare, având în vedre că specialiștii în media și comunicare ai Thinkdigital vor putea adăuga ofertei lor cele mai avansate capabilități de dezvoltare web și apps (iOS și Android), precum și design, UX design și altele.

De asemenea, o dată lansate, proiectele vor putea beneficia și de o eficientă comunicare online, grație expertizei Thinkdigital în acest domeniu. Compania si-a consolidat în acest an prezența pe piața din România atât prin divizia de premium media network care cuprinde site-uri, aplicații și publisheri internaționali pentru care prestează servicii de reprezentare și promovare, cât și ca agenție de comunicare digitală - care oferă partenerilor săi atât concepte complexe cât și servicii avansate de performance digital marketing.

Noul parteriat ne va ajuta să oferim partenerilor noștri - atât agenții media cât și clienți - o gamă vastă de servicii de dezvoltare web și mobile, precum și UX/UI design la standarde globale”, a comentat Dragoș Stanca, co-fondator și managing partner al Thinkdigital.

Suntem bucuroși să demărăm în forță prezența noastră în România cu un partener de vânzări și marketing solid, care are o reputație de peste 15 ani în piața locală și o vastă experiență în lucrul cu companii internaționale de calibru. Mediapark vizează dezvoltarea accelerată în România, atât prin new business cât și prin parteneriate cu companii mai mici de IT și web-app development, în acest sens fiind deschiși inclusiv discuțiilor care pot conduce la viitoare fuziuni și achiziții”, a completat Tudor Mardari, partener-asociat și responsabil cu expansiunea companiei în România.

Mediapark face parte din Entra Holdings, grup pornit din Lituania în 2010, care are în prezent peste 500 de angajați în Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Belarus, Rusia, Polonia, Ucraina, Moldova, Slovacia, România și Serbia și participații în mai multe companii precum Timebase (Saas), Civitta (consultanță business), Fargo (contabilitate), Eurotela (consultanță pentru finanțare).

TDG are peste 200 de angajați, în mai multe țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA), în Thinkdigital și alte companii printre care Project Agora (programmatic advertising), Tailwind (adtech & martech) și Forestview (performance marketing).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related