Thinkdigital anunță o nouă identitate și poziționare: centrul de vânzări media, pentru întreaga regiune, se mută la București

Thinkdigital anunță o nouă identitate și poziționare: centrul de vânzări media, pentru întreaga regiune, se mută la București

Thinkdigital, compania de media sales si strategie pentru comunicarea online, parte din grupul regional TDG, și-a lansat o nouă identitate vizuală și anunță o poziționare adaptată modului în care evoluează piața online.

Decizia vine după mutarea sediului central al regiei de vânzări regionale la București și preluarea pachetului majoritar de acțiuni ale companiei, la finalul anului trecut, de antreprenorul român Dragoș Stanca, împreună cu Cristina Cucuiu - managing director al companiei.

TDG, grup fondat de antreprenorul grec Odysseas Ntotsikas în 2006, si care s-a extins în mai multe piețe din Europa Centrală, de Sud si MENA, rămâne acționar al companiei cu sediul la București, având ca focus dezvoltarea accelerată în regiune a celorlalte companii din grup: Project Agora (primul marketplace programatic dedicat publisherilor locali), TailWind (provider de martech si tehnologie de advertising) si ForestView (agenție de performance marketing).

O dată cu noua identitate grafică, Thinkdigital a lansat azi și un nou website unde explică poziționarea actuală a companiei, definită ca „o nouă specie”: digital media powerhouse.

 „Nu facem decât să oficializăm modul în care funcționează Thinkdigital, de fapt, de câțiva ani: e o evoluție firească a echipei și a pieței de digital marketing, în general. Compania nu mai e doar o regie de vânzări, chiar dacă această linie de business are o pondere semnificativă și este în continuare foarte importantă din punct de vedere strategic. Volumul de lucru cu clienți direcți, atât în zona de creație, strategie și amplificare media, cât și în zona de performance marketing – unde avem o puternică echipă specializată încă de pe vremea în care am fost premium reseller exclusiv Facebook și, mai nou, Google Partner – este tot mai mare. E firesc, deci, ca acest fapt să se reflecte și în comunicare, identitate vizuală și poziționare”, explică Dragoș Stanca (coordonator TDG în România).

 

Pachetul de branding al Thinkdigital a fost realizat de Hye Studio.
Noua identitate vizuală se va dezvolta sub conceptul #ThinkDifferent - care subliniază abilitatea de adaptare și transformare permanentă a companiei, în acord cu ce se întâmplă aproape zilnic în mediul digital, unde singura constantă e schimbarea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related