Altfel de meciuri ieri seara la ADfel

Toata lumea a intrat in joc, in cea de-a treia seara a saptamanii ADfel, pe terenul La Motoare. Imediat dupa salutul de start al lui Razvan Capanescu, Creative Director la Ogilvy & Mather, echipa animalelor folosite in reclame a intrat in scena, reusind sa starneasca rasete. In timp ce echipa de fotbal a Romaniei inscria in poarta Albaniei, pe ecranele de proiectie, lupta animalelor personaje in spoturi cu proiectele de media neconventionala vizibile pe terasa era mult mai echilibrata. In aceasta partida, elefantul a primit titlul de cel mai bun jucator al meciului, iar dracul gol Maxim a inscris de cele mai multe ori.

"Ideea unui eveniment de publicitate alternativa este bine venita dar si curajoasa. Nu mai e de de mult o mirare faptul ca absolut orice tanar de peste 17 ani vrea in (sau se pricepe la) publicitate - dovada o face numarul mare de spectatori seara de seara, dar si frenezia cu care mintile s-au incins pe forum generand o avalansa de propuneri.
Important e ca cineva sa-i indrume si sa-i educe si IQads face bine treaba asta prin puterea exemplelor de tot felul. Pe de alta parte e si un semn bun pentru industrie. Atat pentru viitorul ei cat si pentru agentiile si clientii existenti: o idee buna si bine executata isi va gasi oricand un public sa o aprecieze. Felicitari organizatorilor", a declarat Victor Dobre, director executiv IAA, prezent aseara la ADfel.

Pentru aceasta seara, se anunta un ADfel de meci, la fel de interesant. De aceasta data se vor infrunta in finala cele mai bune reclame facute in Romania. Sunteti curiosi? Va asteptam incepand cu ora 20.30!

ADfel este primul eveniment anual dedicat publicitatii neconventionale, organizat la initiativa IQads si 24-FUN. Scopul sau este de a integra in comunicarea publicitara tendintele de actualitate ale culturii urbane si de a oferi brandurilor ocazia sa comunice cu publicul intr-un cadru informal. ADfel se desfasoara pe parcursul unei saptamani, in perioada 4 - 10 septembrie pe terasa "La Motoare" si este sustinut de Radio Guerrilla, MTV Romania, Cotidianul, HotNews, Compact, OOPS Media , Elevate, NewsOutdoor, Re:PUBLIK si Oblique TV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related