Timeline cu urari de "La multi ani" pentru Victor Dobre (IAA Romania)

Timeline cu urari de "La multi ani" pentru Victor Dobre (IAA Romania)

Ne bagam peste Facebook cu fruntea sus printr-un timeline cu urari de "la multi ani" pe IQads, croit special cu ocazia aniversarii lui Victor Dobre (Director Executiv, IAA Romania), care implineste astazi 50 de ani. Dintre acestia, 18 si i-a petrecut in industria de comunicare, incepand cu rolul de Managing Director al agentiei de atunci Scala JWT Romania. Din 2006, Victor Dobre se afla la conducerea IAA Romania, in functia de Director Executiv care a fost infiintata in acelasi an. 

Mai importante si graitoare decat titulaturile sunt, insa, contributiile la nivel individual, influenta pozitiva pe care poti sa o ai sau nu asupra celor cu care intri in contact. Urmeaza in continuare nu mai putin de 58 de urari, cu tot cu a noastra, care vorbesc despre modul in care Victor Dobre a ajutat, sprijinit, invatat, dat mai departe din experienta si cunostintele lui. 

Nu in ultimul rand, si echipa IQads ii ureaza energie pentru inca 50 de ani, multi petrecuti in industria de comunicare pe care s-o miste cu fiecare om in parte.

 

Dan Frinculescu:

Pentru acest Savalas al marketing-ului romanesc, ani multi si mai lasa dreacu tigarile alea, sa ne auzim si la centenar. Pup pe crestet. Dan Frinculescu.

 

Maria Predoiu:

Victor, prietene drag, RESPECT! Respect pentru echilibru, pasiune, onestitate, umor, pentru deschiderea de a-i invata pe juniorii sau seniorii industriei “secretele intelepciunii” lumii noastre! La muuuuuuultIAAni! 

 

Felix Tataru,:

La Multi Ani creativi!


Victor Dobre, Sorin Psatta & Felix Tataru

 

Echipa The Institute:

La multi ani Victor! Sa ramai in continuare parte dintre cei care aduc an de an positive changes pentru industrie, care ofera brand experience si aduce in jurul proiectelor engaged communities; sa fii David de cate ori dai de un Goliath si sa reusesti usor un renaissance de cate ori lucrurile nu mai merg cum trebuie.

La multi ani de sustained success pe toate proiectele si cate un Grand Effie an de an pe toate planurile. Cu drag, Teo & The Institute

 

Radu Florescu:

By the time you turn 50, you may believe that there is little left to learn. The hard lessons have been acquired, and that there are only a few things left that really count - especially in Romania :)

Don't be too depressed. There is actually nothing stressful about turning 50 except when everyone around you keeps reminding you about your age! Happy Birthday.

 

Lucia Antal:

Victor, am lucrat impreuna aproape 25 de ani, am avut parte de momente complicate dar si de realizari pe masura. Cred ca lumea advertising-ului nu ar fi ceea ce este, fara contributia ta!

Iti doresc acum, cand implinesti frumoasa varsta de 50 de ani, multa sanatate si fericire…. Si ne doresc, sa avem parte de inca 25 de ani de proiecte incununate de success! Un sincer La Multi Ani frumosi si senini!

 

Mihai Ghyka:

La multi ani, draga Victor!!
Iti doresc UN SECOL de publicitate, cu profesionalismul, determinarea si umorul cu care ne-ai incantat in primii 50 de ani. Cu drag, Mihai Ghyka

 

Alexandra Iavorschi:

The ad industry, dancing at your tune:

La multi ani, Victor!

 

Ioana-Cecilia Popescu:

Ani multi si veseli, cu dorinte implinite si bucurii din partea celor pe care-i iubesti!
Cu drag, Ioana-Cecilia Popescu

 

Mioara Mictariu:

La multi ani cu sanatate, bucurii si spor in toate!

 

Raluca Vlad:

Victor,
La multi ani, sa ne traiesti!!! Hope your birthday is FIFTY shades of fabulous!!!
Thank you,
Raluca Vlad

 

Narcis Horhoianu:

Victor, pentru urmatorii 50 de ani, iti doresc sa te bucuri de prieteni buni, la o bere si o mancare bine facuta de tine [ asa cum numai tu stii sa faci :) ], fericit cu familia ta si fericit cu tine insuti. Cu drag, Narcis.

 

Orlando Nicoara:

Happy 50, Victor! Speram sa ramai la IAA pana la 100 si apoi sa te pensionam la Gala Effie! Sa fii sanatos si sa-si pastrezi spiritul.

 

Diana Slade:

Please send Victor the best and happiest birthday wishes from me and could you please give him a big hug too! With very best wishes from freezing cold Western Australia.

 

Hortensia Nastase:

Draga Victor, 50 is just a moment, live it :) and the best is yet to come !
Te pup, la multi ani!

 

Beatrice Iftimi:

LA MULTI ANI VICTORIOSI!

 

Michael Lee:

Dear Victor. A very happy birthday. I think we can look back with nice memories of time spent on the IAA circuit.

 

Kyra Roest:

Dear dear Victor,  Hope to celebrate in 50 years again and celebrate your 100th!
Hug,
Kyra

 

Pawel Kowalewski:

VICTOR THE BEST TIME IS IN FRONT OF YOU BEEEE…LIVE ME !!!!!!!!
Happy new year of your life my friend :)

 

Alexandra Olaru:

Doar 18,250? Sigur poti macar dublu. Pentru dragoste, pentru prietenie, pentru vama de bere. Bff, Alexandra Olaru

 

Bogdan Nitu:

Iti urez sa ai realizari si mai mari impreuna cu noi, IAA, si iti multumesc de pe acum pentru contributia din viitor. No pressure :) La multi ani inspirati!

 

Ana Chreih:

La multi ani, te pupa Jojo (ex McCann :)) ! 

 

Sorin Tranca:

"la multi ani, Excelenta"

 

Mihnea Gheorghiu:

Tanti Auguri Vittorio

 

Matei Psatta:

Victor, esti doar cu un an mai "batran" decat Effie-ul in lume si, desi nu ti-am citit case-ul, presimt ca de un succes cel putin similar. La multi ani!

 

Razvan Matasel:

La Multi Ani moinestene! Sa stii ca nu am uitat ca mi-ai deschis ochii catre strategie!


Victor Dobre si Razvan Matasel (dreapta)

 

Adrian Chiuhan:

"Victore, iti urez La Multi Ani si sanatate multa! Keep up the good work, pastreaza-ti optimismul pe care-l share-uiesti cu cei din jur si glumele cu care destinzi cele mai incruntate frunti!

 

Sebastian Olar:

Victor, 2 x 50 de ani cu bucurie, daca nu se inventeaza imortalitatea intre timp, dar ne anunta Dan Petre :)

 

Ruxandra Radu:

Iti doresc multa sanatate si cat mai multe bucurii alaturi de cei dragi tie :) La multi, multi ani!
Cu drag,
Ruxandra Radu

 

Raluca Turcanasu:

Ma bucur sa te cunosc si sa lucram impreuna incepand din acest an magic. La multi ani, bucurii si veselii de doua ori pe-atat! Make the industry roll :) 

 

Dan Petre:

Victor, iti doresc ca pofta cu care musti din viata si setea cu care te bucuri de ea sa nu te paraseasca niciodata. Esti unul din acei oameni alaturi de care viata are contrastul si culorile la maxim. Cu riscul de a parea corect politic, te iubesc :) 


Victor Dobre si Dan Petre (stanga)

 

Diana Flutur:

Victor, ce apreciez la tine in mod deosebit este capacitatea de a rade din tot sufletul, bucuria ta de viata. Iar faptul ca 'tragi cu dintii de tinerete' (ca sa te citez) este adorabil, amprenta unui suflet tanar. La multi ani cu zambete mii si stele faclii!!! 

 

Irina-Valentina Grigore:

Victor, esti un "deosebit" in cel mai bun sens al cuvantului si sper ca si in urmatorii 50 sa ramai cel putin la fel ca in primii! Sa ai parte de multa sanatate si de mai mult timp pentru tine! La multi ani deosebiti! Cu stima, Irina-Valentina Grigore.

 

IAA Young Professionals:

Tinerii profesionisti iti ureaza La multi ani inspirati! Sa ramai la fel de tanar si abia asteptam sa sarbatorim!

 

Madalina Moraru:

Dear Victor, you've always supported my dreams and helped me feel the insight of our great Romanian creative industry! I wish you as much strength as you deserve for being such a wonderful person.

May you always be surrounded by amazing, reliable friends, your lovely family and very surprising and creative people! May God bless you with health, happiness and many reasons to smile every day of the next half of your life!

Cheers, my friend!
Mada Moraru


Roxana Baias, Victor Dobre & Madalina Moraru

 

Adriana Dadau:

La multi ani fericiti, sanatosi si frumosi! Multa bafta in toate proiectele, mai ales in cel pe care colaboram impreuna!

 

Anca Rancea

Sa ai parte de sanatate si bucurii, succes, pasiune si armonie! Keep proving impossible is nothing :)

 

Bogdan Mihai Toacse:

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday Mr President , happy bday to youuuuuuu! La multi aaaaaani Victor!! Sa fii sanatos si voios!

 

Mihaela Stancu:

Am ras si am muncit impreuna, si iar am ras si am muncit si apoi am continuat sa radem si sa muncim... :) Iti doresc sa o tii tot asa pana la adanci batraneti iar oamenii din jurul tau sa te aprecieze atat pentru proiectele reusite cat si pentru stilul debordant, spumos si savuros! :) La multi ani! Cu drag, Mihaela Stancu.

 

Diana Caracota:

Sa ne vedem cu bine la Effie 2067! La multi ani!

 

Laura Tampa:

La multi ani Victor! Sa iti pastrezi spiritul tanar si energia pozitiva! Iti doresc sa ai puterea si inspiratia de a-ti transforma toate visele frumoase in realitate!

 

Mihai Barsan:

Lui Victor sanatate, iubire si sa ramana la fel de simpatic si la 100! 


IAA Honorary Recognition Superbrands

 

Mihaela Ungar:

La multi ani dragul nostru Victor! Sa ai o viata minunata pe masura sufletului tau mare, plina de bucurii si impliniri! Sa ramai acelasi om minunat , plin de bunatate si putere de munca , pe care trecerea anilor – si nu sunt putini de cand ne cunoastem – nu l-a schimbat! :) 

 

Oana Buturas:

La multi ani celui mai misto tip de 50 de ani! Sa fii sanatos si iubit si sa ne faci mandri ca suntem parte din IAA.

 

Mona Opran:

50 e noul 40, 40 e noul 30 ... si uite asa calatoresti impotriva timpului ca Phileas Fogg. La multi ani, have fun!

 

Costin Radu:

Victor, in termeni Effie, ai crescut cu 2,04% fata de anul trecut. Intr-o categorie cum e viata, noi mizam pe o crestere sustinuta multi ani de acum incolo. La multi ani! :)

 

Andreea Grigorean:

Sa ne traiesti voios si sanatos, draga Victor!!! :)  

 

Nicu Damu:

Sanatate, vigoare si inspiratie, Victor!
Sau, simplu, "Gefeliciteerd met je verjaardag!", cum se spune pe-aici! :)

 

Andrei Lascut:

La implinirea celor 40 si un pic de primaveri ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul nu o sa mai am ce sa-ti doresc. Asa ca-ti urez multa sanatate :)

 

Afrodita Blasius:

Iti doresc multi. multi ani frumosi! Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, lasa grijile si publicitarii nervosi la o parte si fii fericit alaturi de cei dragi tie!

 

Sorin Psatta:

Sanatate, spor in toate, sa-ti fie jderii aproape hehe... 

 

Mihai Trandafir:

La Multi Ani printre tineret, cu mai mult timp pentru hobby-uri decat pentru griji, mai mult “Masterchef” decat “portar” :)

 

Romanita Oprea:

Draga Victor,

La multi ani minunati si impliniti, cu multa putere de a face in continuare proiecte minunate si de a ajuta la punerea Romaniei pe harta internationala a publicitatii. Sa ramai in continuare cu acelasi minunat simt al umorului, abordand situatiile cu zambetul pe buze si cu incredere ca lucrurile pot fi schimbate si imbunatatite constant.

Te admir pentru ca mereu reusesti cumva sa ne dai impresia ca a fost usor sa realizezi anumite proiecte, desi in spate s-a dus o munca titanica.

In plus, sa stii ca nu voi uita niciodata momentele Washington si New York 2008, pentru care iti sunt in mare parte recunoscatoare si tie. Sunt astazi aici si datorita tie. Multumesc din suflet!

 

Andreea Ghenoiu:

Victor, primul interviu trecut cu brio in publicitate l-am avut cu tine :* mi-ai purtat noroc asa ca super la multi ani fara niciun hop!

 

Sorin Enache:

In primul rand iti urez sa schimbe cineva titlul asta, Victor 50, ca suna deprimant, nefiind kilograme. Apoi iti urez sa ramai la fel de normal si liber la cap , cum ai fost in foarte lunga perioada de cand ne stim.

 

Dragos Caraghiulea:

Draga Victor,
De ziua ta iti doresc un calduros la multi ani, multa sanatate si fericire!
Dragos GMP!

 

Nicoleta Deliu:

Laaa muuuulti ani Victor!!! Sa iti fie bine si sa ramai o inspiratie pentru intreaga industrie! Multa energie, sarm si voie buna!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related