[Diploma Stories] Alexandru Zaharencu, despre bucurie, frica sau tristete in muzica. Sau cum se vad si se aud sentimentele primordiale

[Diploma Stories] Alexandru Zaharencu, despre bucurie, frica sau tristete in muzica. Sau cum se vad si se aud sentimentele primordiale

Patru televizoare, patru instrumente muzicale. Căști și sentimente primordiale. Este instalația propusă de Alexandru Zaharencu, absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, pentru a vorbi de emoțiile care ne definesc. Alexandru a terminat anul acesta sectia Compozitie Jazz-Muzica Usoara si in prezent este student la master, sectia Stil şi limbaj compoziţional. Pe parcursul studiilor, a fost preocupat în descoperirea unui stil de muzică personal și a lucrat la dezvoltarea conceputui de previzibilitate muzicală. 

Primordial feelings arată căutările lui în acest sens: a ales ca element principal televizorul pentru că, pentru generația lui, televizoarele cu tub catodic reprezintă o tehnologie „primordială”. Piesele prezentate sunt compoziții proprii și vorbesc despre conștientizarea emoțiilor și reducerea lor la sentimente esențiale precum bucuria, frica sau tristețea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related