PR-ul și antrePRenoriatul se întâlnesc într-un ghid personalizat, semnat de Golin și disponibil exclusiv prin suita Mastercard, Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale

PR-ul și antrePRenoriatul se întâlnesc într-un ghid personalizat, semnat de Golin și disponibil exclusiv prin suita Mastercard, Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale

Agenția de relații publice vine în sprijinul antreprenorilor și IMM-urilor din România, prin materialul „AntrePRenoriat: pași simpli de PR pentru afacerea ta”, un training video online pentru promovare prin tactici și instrumente de PR, disponibil exclusiv pentru posesorii de carduri Mastercard Business emise în România. 

Golin susține, alături de Mastercard, afacerile mici și mijlocii de pe piața locală, oferindu-le IMM-urilor și antreprenorilor care folosesc carduri Mastercard Business emise în România, recomandări și sfaturi de specialitate, reunite într-un training video dedicat, disponibil exclusiv prin suita Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale. Accesând materialul AntrePRenoriat: pași simpli de PR pentru afacerea ta, beneficiarii vor afla care sunt acele acțiuni prin care pot demara sau optimiza promovarea propriei afaceri, pentru o comunicare de succes cu clienții și consumatorii pe care îi vizează, atât prin medii și instrumente de comunicare tradiționale, cât și în social media.

Lansat în martie anul acesta, Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale reprezintă o colecție de avantaje și oferte, create de Mastercard, alături de parteneri strategici și bancari, pentru a sprijini afacerile mici și mijlocii, în călătoria și procesul de accelerare a transformării digitale și consolidare a business-ului. A doua etapă a proiectului, lansată la finalul lunii septembrie 2021, anunță noi parteneri care, prin know-how-ul și instrumentele de care dispun, pot oferi resurse valoroase pentru nevoile pe care IMM-urile le au în prezent.

Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale e genul acela de proiect de care ne-am bucurat că există încă din martie, când am primit brief-ul pentru planul de promovare - pentru că a fost clar, din start, că este necesar și extrem de util. Așa că n-am stat pe gânduri când Mastercard ne-a propus să devenim și parteneri în program, iar dezvoltarea acestui ghid dedicat antreprenorilor și IMM-urilor locale a devenit instant un proiect de suflet pentru noi. Portofoliul și experiența agenției includ colaborări cu companii din arii variate de activitate și de toate mărimile, și, fiind foarte aproape de ei, mai ales în ultimul an, știm cu precizie care sunt activitățile de promovare care aduc cel mai bun return of investment și plusvaloare, mai ales în contextul actual. Așa că ne-am propus ca <<AntrePRenoriat: pași simpli de PR pentru afacerea ta>> să puncteze elementele esențiale pentru o strategie de comunicare eficientă, într-o formă extrem de accesibilă, care le oferă afacerilor care folosesc Mastercard în business, claritate și actionables pentru comunicarea viziunii, serviciilor și produselor lor”, a spus Roxana Dibă, Managing Director Golin.

 

Beneficiile și ofertele disponibile prin Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale acoperă o gamă variată de nevoi, de la sprijin juridic, tehnic și pentru promovare, beneficii pentru angajați, acces la evenimente din industrie și în locații dedicate, la asigurarea gratuită pentru cumpărături online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related